1. Islanti – Kroatia: Islannin selviytyminen karsintavaiheeseen oli melkoinen paukku, mutta ei missään nimessä ansaitsematon! Joukkue on pelannut loistavasti ja saarella on alkanut melkoinen futisbuumi. Kroatia on vahvempi kokonaisuus, mutta vieraista joukkueelle kelvannee tasapelikin. Kotietu tasoittaa lähtökohtia ja tasapelit sekä äärimmäisen vähämaaliset lopputulokset ovat lähellä.

  2. Kreikka – Romania: Myös toisesta kohteesta voi odottaa todella vähämaalista: Kreikan peli perustuu todella vahvaan puolustuspeliin ja myös Romania tullee vierasotteluun passiivisella taktiikalla. Vahva kotietu tekee Kreikasta niukan suosikin, mutta vähintään tasapelivarmistukset ovat pakollisia.

  3. Portugali – Ruotsi: Kolmas kohde on kierroksen ennakolta runsasmaalisin, mutta suuret panokset viittaavat vähämaalisuuteen: Portugali ei varmasti halua antaa Ruotsille vierasmaalia. Vierailta kuitenkin löytyy kotijoukkueen tavoin huippuhyökkääjiä, eikä Zlatan Ibrahimovicin ollessa kentällä voi koskaan yllättyä maaleista. Portugali on ottelun suosikki kotiedun ja paremman materiaalin puolesta, mutta vierasyllätykset kiehtovat!

  4. Ukraina – Ranska: Ukraina on vahvassa iskussa ja juuri oikeaan aikaan! Ranska lähtenee puolustusvoittoisesti vaikeaan vierasotteluun ja päätöskohteestakin on odotettavissa vähämaalinen. Ukrainan vahva kotietu tasoittaa selvästi Ranskan materiaalista etua ja vähämaalisessa ottelussa haisee tasapeli.

Supermoniveto 5: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Islanti - Kroatia

Koti

0,1

Vieras

0,1

2

Kreikka - Romania

Koti

0,1,2

Vieras

0,1

3

Portugali - Ruotsi

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

4

Ukraina - Ranska

Koti

0,1,2

Vieras

0,1

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e