Perjantain jalkapallovakio on kahtiajakautunut: ensimmäisissä neljässä kohteessa on valtavat panokset, kun pelataan MM-kisapaikoista, mutta loput kohteet ovat arvoituksellisia, merkityksettömiä harjoitusotteluita.

 1. Islanti – Kroatia 1xIslanti pelasi itsensä kaikkien yllätykseksi karsintavaiheeseen asti ja geysirsaarilla on melkoinen futisbuumi menossa. Vahva kotietu tasoittaa Kroatian materiaalista etua, eikä Islanti ole vailla mahdollisuuksia. Vieraille kävisi ottelusta varmasti tasapelikin ja äärimmäisen kovassa paineessa, vähämaalisessa ottelussa, tasapeli on lähellä. Vierasvoittoa on suosittu liikaa, joten napataan tasapelille kaveriksi isäntien yllätysvoitto!

 2. Kreikka – Romania 1xHelleenit lähtevät otteluun suosikkina, mutta vain vahvan kotiedun johdosta: materiaalien puolesta lähtökohdat ovat hyvin tasaiset. Kreikan puolustus on ollut timanttia MM-karsinnoissa (10 ottelussa neljä päästettyä maalia), mutta hyökkäys on ollut tehottomampaa. Vähämaalinen tasapeli on lähtökohta, jolle napataan suosikin voitto kaveriksi.

 3. Portugali – Ruotsi 1xKahden hyökkäysvoittoisen joukkueen kohtaaminen, mutta kovien panosten ottelussa maalimäärä jäänee silti vähäisemmäksi. Ruotsille kelpaa varmasti ottelusta tasapelikin, kun taas Portugali haluaa napata tästä voiton. Iberian niemimaan kasvatit ovat kotiedun ja paremman materiaalin puolesta suosikkeja, mutta Ruotsi on yllätysvalmis! Pakko ottaa ainakin tasapeli mukaan isäntien voitolle.

 4. Ukraina – Ranska 1xRanska lähtee varmasti vierasotteluun puolustusvoittoisella taktiikalla. Ukraina on vaikea paikka vierailla ja vahva kotietu tasoittaa Ranskan materiaalista etua. Ottelusta on luvassa todella vähämaalinen ja tasapeli on varsin lähellä. Kotijoukkue on päässyt mukavaan vireeseen viime aikoina ja pystyy haastamaan ranskalaiset, eikä voittokaan olisi jättiyllätys. Peliprosentit ovat aivan liian vierasmyönteiset ja edullisimmat merkit ovat 1x.

 5. Italia – Saksa 12Lähtökohtaisesti varsin runsasmaalinen ottelu. Molemmat pelaavat aktiivista hyökkäyspeliin nojaavaa jalkapalloa ja panoksettomassa harjoitusottelussa puolustuspeli jäänee entistä enemmän taka-alalle. Maalimäärän noustessa tasapelin todennäköisyys laskee, joten otetaan lapulle joviaali 12.

 6. Englanti – Chile 1x2Englanti ei lähde otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan, Chile lähtee. Vierailijat ovat vaarallinen ryhmä, joka pystyy kaatamaan isompiaan. Viimeisen osoitus on 2-2 tasapeli Espanjan kanssa. Kotietu kääntää kelkkaa isännille, mutta peliprosenttien puolesta vierasmenestykset kiinnostaa huomattavasti enemmän – lyödään kohde reilusti tukkoon.

 7. Turkki – P-Irlanti 1Merkityksetön ottelu, johon molemmat tulevat luultavasti varsin vaihtelevilla kokoonpanoilla. Turkki nauttii vahvaa kotietua ja saa todella vaikealla kierroksella sen puolesta varmamerkinnän.

 8. Tanska – Norja 1”Skandinavian Derbyssä” Tanska lähtee otteluun paremman materiaalin ja kotiedun puolesta suosikkina. Molemmilla meni karsinnat penkin alle ja merkityksetön ottelu on arvaamaton. Kotikentällään en usko Tanskan kuitenkin lyövän hommaa läskiksi: suosikin voitto varmaksi.

 9. Irlanti – Latvia 1Irlanti lähtee otteluun uuden valmentajakaksikon johdolla. Merkityksettömässä ottelussa tällainen motivaatiotekijä nousee suureen osaan, se antaa pelaajille ja valmennukselle syyn taistella voitosta! Motivaatio-, koti- ja materiaalietu tekee isännistä jättisuosikin.

 10. Puola – Slovakia 1Myös tässä kohteessa isäntien päävalmentaja on debytantti ja varmasti huippumotivoitunut voittamaan ottelun! Puola on materiaaliltaan parempi ja kotonaan selvähkö suosikki otteluun.

 11. Skotlanti – USA 1Skotlanti ei lähde otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, mutta myös USA:lta puuttuu nimimiehiä. USA saavutti paikan MM-kisoihin, mutta panoksettomaan otteluun motivaation löytäminen voi olla hankalaa. Skotlanti ei ole USA:n tasoinen ryhmä, mutta kotiyleisön edessä isäntiä kiinnostaa voitto varmasti enemmän.

 12. Ecuador – Argentiina 1x2Ecuador on varsin vaarallinen ryhmä, vaikkei tietenkään Argentiinan veroinen. Merkityksetön harjoitusottelu on kuitenkin aina oma maailmansa ja rumasti ylipelattu Argentiinan voitto on pakko varmistaa kaikilla mahdollisilla merkeillä.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

Islanti – Kroatia

1

X

 

2.

Kreikka - Romania

1

X

 

3.

Portugali - Ruotsi

1

X

 

4.

Ukraina - Ranska

1

X

 

5.

Italia - Saksa

1

 

2

6.

Englanti - Chile

1

X

2

7.

Turkki - P-Irlanti

1

 

 

8.

Tanska - Norja

1

 

 

9.

Irlanti - Latvia

1

 

 

10.

Puola - Slovakia

1

 

 

11.

Skotlanti - USA

1

 

 

12

Ecuador - Argentiina

1

X

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 28,80€Minivakion kanssa yhteensä 38,40€