Sunnuntain vakiosta löytyy Valioliigaa,Serie A:ta, La Ligaa ja Ranskan liigaa. Vaikea kierros tiedossa?

1.  Aston V-Man Utd x2 Unitedin kausi on ollut vaikea ja joukkue on käytännössä ulkona mestaruustaistosta. United on kuitenkin ottelun selkeä suosikki huomattavasti paremman materiaalin puolesta. Vierasvoitto on lähtökohta, mutta varmistetaan ristillä. 2.  Norwich-Swansea 2 Tasaisesti pelattu kohde ja ympäripyöreät lähtökohdat. Swansea on aavistuksen edellä materiaalin puolesta, mutta kotietu tasaa puntteja. Otetaan kuitenkin Swanseasta ideavarma. 3. Tottenham-Liverpool x Kahden huippujoukkueen kohtaaminen ja tasainen mittelö tiedossa. Tottenham on kotonaan suosikki, mutta Liverpool on ollut hyvässä iskussa Luis Suarezin palattua kokoonpanoon. Tasapeli on erittäin lähellä ja laitetaan kohteeseen varma risti.

4. Fiorentina-Bologna 1x Fiorentina on materiaalin ja kotiedun puolesta selkeähkö suosikki, mutta peliprosentit ovat nousseet lähelle 80%. Bologna on aiemminkin kiusannut isompia ja otetaan kohteeseen risti varmistus.

5. Udinese-Torino 1x2 Vieralija Torino on pelannut hyvän kauden ja löytyy sarjasta sijalta seitsemän. Udinese on kuitenkin kotonaan niukka suosikki. Ympäripyöreä kohde lyödään tukkoon.

6. Lazio-Livorno 1x Lazio on ottelun selkeä suosikki materiaalin ja kotiedun puolesta. Joukkueen peli ei ole kuitenkaan viime aikoina vakuuttanut ja ristillä saataisiin rivin arvoon hyvää nostetta.

7. ChievoV-Sampdoria 1 Chievo on ollut viime ajat loistavassa iskussa ja parantanut asemiaan liigan häntäpäässä. Sampdoria on voittanut ainostaan kerran viimeisestä kuudesta ottelusta. Chievon viime aikojen vire ja kotietu painaa sen verran, että jätetään kotivoitto varmaksi.

8. Genoa-Atalanta 1x Genoa on joukkueista aavistuksen laadukkaampi ja kotonaan suosikki. Genoa on viime ajat ollut hyvässä vireessä ja on kuntopuntarin toisena. Joukkueelle maalien tekeminen on välillä ollut vaikeaa. Kotivoitto on lähtökohta, mutta varmistetaan ristillä.

9. Parma-Cagliari 1x2 Otteluun on tasaiset lähtökohdat. Joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa samoilla pisteillä. Cagliari on viime ajat ollut aavituksen paremmassa iskussa. Parma on kuitenkin kotonaan suosikki otteluun, mutta lopputulosta on vaikea sanoa. Pelataan reilusti tukkoon.

10. Schalke-Freiburg 1x Schalke on selkeä suosikki materiaalin ja kotiedun puolesta. Joukkueen peli ei ole kuitenkaan vakuuttanut. Kotivoitto on lähtökohta, mutta otetaan risti varmistus mukaan ja näin voisi saada rivin arvoon hyvän nosteen.

11. RSociedad-Betis 1 Sociedad on ottelun selkeä suosikki materiaalin ja kotiedun puolesta. Betis on sarjan viimeisenä ja voittanut ainoastaan kahdesti. Kotivoitto ei tarvinne varmistuksia.

12. Lille-Bastia 1  Lille on joukkueista selkeästi parempi ja kotonaan selkeä suosikki. Kohde ei tarvitse varmistusta.

Urheiluveikkauksen vihjerivi Jalkapallovakio 4

 #

Kohde

1

X

2

 

Aston V-Man Utd

 

X

2

 

Norwich-Swansea

 

 

2

 

Tottenham-Liverpool

 

X

 

 

Fiorentina-Bologna

1

X

 

 

Udinese-Torino

1

X

2

 

Lazio-Livorno

1

X

 

 

ChievoV-Sampdoria

1

 

 

 

Genoa-Atalanta

1

X

 

 

Parma-Cagliari

1

X

2

 

Schalke-Freiburg

1

X

 

 

RSociedad-Betis

1

 

 

12

Lille-Bastia

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 28.80€ Minivakion kanssa yhteensä 31,20€