1. Cesena - Juventus: Tasoero joukkueiden välillä ei oikeastaan voisi olla suurempi. Cesena operoi Serie A:n heiveröisimmällä kokoonpanolla. Juventuksella sen sijaan on hurja materiaali takanaan. Vieraissakin Vanha Rouva on supersuosikki, eikä varmistuksia kaivata. 

  2. Celta - At. Madrid: Mielenkiintoinen kamppailu luvassa. Celta ryösti syyskuussa pisteen Vicente Calderonilta, jonka Tico-fanit varmasti muistavat. Atletico on esiintynyt viime viikot edukseen, josta todellinen huippu nähtiin, kun punavalkoiset rökittivät Real Madridia peräti lukemin 4-0! Celta on kuitenkin myös pelannut hyvin ja sen kotietu tasoittaa lähtökohtia. Atleti on vieraissakin suosikki, mutta pelataan kiharaiseen kohteeseen useita merkkejä. 
  3. Lorient - Lyon: Lyon onnistui pitämään sarjassa kahdessa tärkeässä ottelussa, kun se venyi sekä Monacoa että PSG:tä vastaan tasapeliin edelliskierroksilla. Piste-ero Marseilleen ja PSG:hen on kuitenkin edelleen vain kaksi pistettä, joten pistemenetyksiin ei ole varaa. Lyon on pelannut koko kauden hyvin sekä koti- että vierasotteluissaan, eikä se ole päästänyt kuin 18 maalia 24 ottelussa. Vähämaalinen vierasvoitto on hyvin lähellä! 

Moniveto 3: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Cesena - Juventus

Koti

0,1

Vieras

2,3,4

2

Celta - At. Madrid

Koti

0,1,2

Vieras

0,2,3

3

Lorient - Lyon

Koti

0

Vieras

0,1,2,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 43,20€