1. Sunderland – Southampton: Sunderlandin vahva jakso päättyi viime viikolla Hull-tappioon. Southampton sen sijaan jatkoi tappiottomien otteluiden putkeaan jo seitsemään. So'ton on materiaaliltaan parempi ja kamppailun niukka suosikki. FA-cupissa nähdään normaalia enemmän maaleja, mutta tästä ottelusta tuskin tulee mitään ilotulitusta.

  2. Cardiff – Wigan: Vaikka joukkueilla on yksi sarjaporras välissään, ei materiaaleissa ole suurta eroa. Cardiffin suurin tehtävä on pysyä Valioliigassa, eikä FA-cupille välttämättä anneta suurta arvoa. Vieraissakin Wigan on hyvin mahdollinen yllättäjä.

  3. Man C – Chelsea: City pelaa ensi viikolla Mestarien liigaa Barcelonaa vastaan. Joukkueella on myös lieviä loukkaantumishuolia, eikä FA-cup varmasti saa suurta arvostusta. Toki tällaista huippukohtaamista lähdetään kotikentällä aina voittamaan, mutta kierrätystä saatetaan nähdä. Chelsea luultavasti parkkeeraa jälleen Jose Mourinhon double deckerin paikalle, joten ottelusta ei välttämättä saada runsasmaalista.

Moniveto 4: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Sunderland - Southampton

Koti

0,1

Vieras

0,2

2

Cardiff – Wigan

Koti

0,2

Vieras

1,2,3

3

Man C - Chelsea

Koti

0,2,3

Vieras

0,1,2

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 43,20€