Aamuvirkku olympiaosastomme ehti jo julkaista päivän Sotshi Betshit, kunnes huomasimme järisyttävän tilanteen. Aamulle löytyy upea varmaidea jääkiekosta! 

Panoksena ottelussa on välieräpaikka. Suomi on dominoinut Ruotsia naisten puolella jo pitkän aikaa. Edellinen länsinaapurin voitto naarasleijonistamme MM- tai Olympiatasolla on vuodelta 2002. Tänä vuonna tasoero joukkueiden välillä on entistäkin suurempi ja Suomi lähtee otteluun jättisuosikkina. Ruotsi ei millään lailla vakuuttanut Venäjä ottelussa, jonka Tre Kronor hävisi 1-3. Suomen pelkkä rutiini riittää tänään voittoon ja välieräpaikkaan. 

Kello 10:00 Suomi - Ruotsi 1 1,63 Sportingbet/operaattori poistettu

Maastohiihto naisten viestin 4x5km

Veikkauksen supertripla 5 – UV:n vihjerivi:

1. Norja2. Ruotsi3. Suomi, USA

2 riviä – minimipanos 0,20ePeliaika päättyy kello 11:55

Norja on niin ylivoimainen suosikki, että yksi nelikosta saa huoletta epäonnistuakin matkalla. Luultavasti norjalaiset eivät jätä mitään sattuman varaan, vaan karkaavat jo hyvissä ajoin omille matkoilleen. Hopeataistelu käydään väistämättä Ruotsin ja Suomen välillä. Ruotsilla on paremmat vapaan hiihtäjät, Suomi taas dominoi perinteisen osuuksia. Suomen tapauksessa lähtökohta on, että ratkaisut Ruotsiin nähden tulee tehdä ennen viimeistä (vapaan) lenkkiä. Suomi on sen verran ylipelattu, että parhaat ideat löytyvät, ikävä kyllä, epäisänmaallisista vetovalinnoista.

Mäkihyppy suurmäki

Veikkauksen supertripla 6 – UV:n vihjerivi:

1. Prevc2. Stoch, Ammann, Bardal, Diethart, muu 2. sija3. Stoch, Ammann, Bardal, Diethart, Kasai, Freund, muu 3. sija

31 riviä – minimipanos 0,20ePeliaika päättyy kello 19:25

Voittaja: Prevc 7,00 operaattori poistettu Mitali: Kranjec 17,50 operaattori poistettu

Suosikkikaksikko, Puolan Kamil Stoch sekä Slovenian Peter Prevc, erottuu muusta joukosta selvästi. Stoch voitti normaalimäen, joten hänen valtavat paineet ovat nyt hieman huojentuneet ja mies pääsee hyppäämään entistä vapautuneempana. Prevc on kuitenkin niin aliarvostettu kerroinvertailussa, että nyt on pakko hypätä Slovenian kelkkaan! Myös yllätysidea tulee samalta maaperältä. Robert Kranjec vakuutti juuri Olympialaisten alla ja kaiken mennessä kohdalleen mies on podiumilla. Kranjecin mitalista tarjotaan mojovaa kerrointa!

Olympiakiekko

Venäjä on materiaaliltaan parempi ja pelaa kotikentällään. Näen kotiyleisön kuitenkin ennemmin painetaakkana venäläisten niskassa kuin voimavarana. Isosta kaukalosta Venäjä toki hyötyy. Siitä huolimatta kerrointarjonnassa Venäjä on nyt täysin yliluotettu. Ailahtelevat ”Pepsi-veljekset” saattavat surffailla miten tahtovat. USA tulee todella lujaa päälle ja energinen, tyly ote saattaa ratkaista nopeasti ottelun tähtilippupaitojen puoleen.

Kello 14:30 USA – Venäjä 1 3,05 Sportingbet