Kierroksen varmat: Fiorentina

Fiorentina on hävinnyt tällä kaudella vain yhden ottelun kotikentällään. Interillä on ollut todella vaikea jakso menossa; edellisestä viidestä ottelusta joukkue on kyennyt voittamaan vain vaivoin Sassuolon kotonaan 1-0. Milanolaiset eivät ole enää edellisten vuosien iskussa ja kotonaan Viola on ottelun selvähkö suosikki. Niukasti alipelattu kotivoitto on loistava varmaidea!

Ideavarmat: Bournemouth, Huddersfield

Burnley on sarjan parhaita kokonaisuuksia, mutta myös Bournemouth on viime aikoina päässyt selvästi syksyä parempaan iskuun. Vahvalla kotiedulla höystettynä isännät ovat vain niukkoja altavastaajia otteluun. Törkeät 15 prosenttiyksikkö alipelattu kotivoitto otetaan hullun rohkeasti varmaksi!

Toisessa pommi-ideassamme lähtökohdat ovat arveluttavat. Molemmilla joukkueilla on todella vaikea jakso menossa, eikä Birmingham ole kotiedun puolesta kuin varsin marginaalinen suosikki. Tässä kohteessa lyömme 15 prosenttiyksikkö alipelatun merkin varmaksi!

Yllättäjät: Wigan

Vaikka joukkueilla on yksi sarjaporras välissään, ei materiaaleissa ole suurta eroa. Cardiffin suurin tehtävä on pysyä Valioliigassa, eikä FA-cupille välttämättä anneta suurta arvoa. Vieraissakin Wigan on hyvin mahdollinen yllättäjä.

Lue myös uusimmat Brittifutiksen uutiset Valioliiga.fi -sivustolta!

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 3

#

Kohde

1

X

2

1.

Man C - Chelsea

1

 

 

2.

Cardiff - Wigan

 

X

2

3.

Sheff W - Charlton

1

 

 

4.

Leverkusen - Schalke

1

 

 

5.

Barcelona – Rayo

1

 

 

6.

Fiorentina - Inter

1

 

 

7.

Millwall - Bolton

1

 

2

8.

Watford - Middlesborough

 

X

2

9.

Doncaster - Barnsley

1

X

2

10.

Ipswich - Blackpool

1

X

2

11.

Bournemouth - Burnley

1

 

 

12

Birmingham - Huddersfield

 

 

2

Rivin hinta 0,25€ - järjestelmärivi 18,00€Minivakion kanssa yhteensä 18,50€