Tiistaina jatkettiin 100-prosentin onnistumisilla, kun ainoa pelimme Raahe (1,68) piti mallikkaasti kotonaan. Tänään pyritään jatkamaan satasilla!

Kolme sarjaa meni kerralla kolmesta poikki, mutta Tahko-Maila sarja viihdyttävää pesisväkeä edelleen. Ja toivottavasti viihdyttää myös Game5:n verran. Sen verran huikeaa viihdettä on ottelusarja tarjonnut! Tänään ottelu tulee myös NelonenPro –kanavalta, joten kaikki kynnelle kykenevät kello 18:00 töllöttimen ääreen!

Joensuu kampesi tiistaina 2-1 johdon sarjaan. Hyvinkää oli niskan päällä suurimman osan tiistain ottelusta. Peliä hallinneella Tahkolla oli narut käsissään aina toisen jakson viimeiseen vuoroon jolloin Joensuu tuli rinnalle ja ohi. Tästä Joensuulaisyleisö ja Mailan pelaajat syttyivät sellaisen hurmokseen, ettei kotijoukkueella ollut enää mahdollisuuksia hävitä peliä supervuorossa.

Tahkon lukkari Riku Rantanen piti hyvin Joensuun Juha Niemen pihdeissään. Rantanen pitää Niemen lyöntivuoroilla pitkään alkuasentoa yllä ja mumisee sekä höpöttää lakkaamatta ohjeita Niemen suuntaan. Vaihtelevilla syötöillä Rantanen sai sotkettua kuusi Niemen seitsemästä kotiutusyrityksestä. Myös Tahkon kärki onnistui loistavasti tehden todella paljon tilanteita Juha Korhoselle. Samalla tykityksellä Pihkalassa syntyy tänään kymmenisen juoksua.

Joensuu oli vahvempi siis vain ottelun viimeisen vuoron sekä supervuoroparin. Illan erikoisuus nähtiin Joensuulaisten kannalta kärkipelaaja Juha-Matti Sirviön loukkaannuttua. Mies pelasi todella vahvasti ulkopeliä, mutta ei saanut sisällä mitään aikaiseksi. Sirviön lyöntivuoroja ruvettiin jättämään toisella vuorolla välistä ja superiin mies vaihdettiin numerolle 9. Onko Sirviöllä joku vamma vai laittoiko valmennus miehen vain tylysti puukkoon surkeiden sisäpeliotteiden vuoksi?

Luvassa on taas todella tasainen vääntö. Kyseessä on ne kuuluisat yhden juoksun pelit, jotka ratkeavat pieniin asioihin. JoMa sai voitosta lisävirtaa ja itseluottamusta, mutta ei Tahkokaan tässä luovuttamassa ole. Jos kotijoukkue pystyy samaan peliin kuin Joensuussa, se voittaa tänään. Hyvinkää moneyline lapulle 1,75 operaattori poistettu - Game Five koittakoon!

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

HYVINKÄÄ

 X

JOENSUU

1X2 

2,70 operaattori poistettu

2,60 operaattori poistettu

3,35 Veikkaus

Moneyline

1,75 operaattori poistettu

 

2,10 operaattori poistettu

Over/Under 10,5

Over 10,5: 1,78 operaattori poistettu

Under 10,5: 2,05 operaattori poistettu

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Hyvinkää 1,75 operaattori poistettu