Veikkaus- illan päättää kolmen eri sarjan ottelut sisältävä jalkapallomoniveto!

1. Sampdoria – Genoa: Kahden huonosti kauden aloittaneen joukkueen kohtaaminen. Sampdorialla on kahdesta ottelusta koossa piste, Genoalla ei sitäkään. Genoa maaliero näyttää tämän lisäksi (kahden ottelun jälkeen!) lukemaa -5. Ottelu on lähtökohdiltaan ympäripyöreä, mutta kotietu tekee Sampdoriasta niukan suosikin. Napataan mukaan rohkeat isonumeroiset kotivoitot, jos Genoan kaaos ei ota laantuakseen.

2. Betis – Valencia: Myös toisessa kohteessa nähdään kahden alisuorittajan kohtaaminen. Betis ei ole kerännyt vasta kuin pisteen ja Valencia kolme. Molemmat joukkueet kuuluvat kuitenkin ylempään keskikastiin, joten odotuksia on parempaan. Valencia on materiaalin puolesta edellä, mutta kotietu tasoittaa lähtökohdat: ympäripyöreää! Valencian peleissä on totuttu näkemään paljon maaleja, eikä se yllättäisi tänäänkään.

3. Lyon – Rennes: Rennes on kerännyt pisteitä tasavarmaan tahtiin, mutta Lyon on kaoottisessa tilassa. Vaikka Lyonilla on vain piste Rennesiä vähemmän sarjassa, se on hävinnyt nyt viimeiset neljä putkeen tehden näissä vain yhden maalin. Kaksi näistä otteluista olivat Mestarien liigan karsintoja Real Sociedadia vastaan. Kaksiosainen karsinta häiritsi varmasti keskittymistä myös Ligue 1:seen ja nyt Lyonilla on piristymisvaara!

Moniveto 3: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Sampdoria-Genoa

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

2

Betis-Valencia

Koti

1,2

Vieras

1,2,3,4

3

Lyon-Rennes

Koti

0,2

Vieras

0,1

Moniveto 3: panos 0,20e - hinta 38,40€