NFL-ennakko: Bears-Vikings

Otetaan pienen tauon jälkeen mystinen paluu jefun maailmaan: Bears saa tänään vieraakseen Minnesota Vikingsin ja ottelussa pelataan jo alkukaudesta huolimatta isoista panoksista!

Sunnuntai 15.9. kello 20:00

Soldier Field – Chicago, Illinois

Nelonen Pro / Viasat

Lähtökohdat otteluun:

Chicaco Bears avasi kauden voitolla, kun Cincinnati Bengals kaatui upeasti kotona 24-21. Minnesota Vikings sen sijaan kaatui katastrofaalisesti vieraissa Detroit Lionsille 34-24. Minnesotan puolustus oli aivan kuralla Lionsin kanssa ja parantamisen varaa jäi reilusti. Vikingsin asetelmat NFC pohjoislohkossa muuttuvat synkiksi, jos kahdessa lohkon sisäisessä ottelussa tulee heti takkiin.

Seuraa heitä:

Viikinkien hyökkäys nojaa täysin keskushyökkääjä Adrian Petersoniin. Avausottelussa Lionsia vastaan tämä tuli taas selväksi, kun Peterson juoksi kaikki Minnesotan kolme touchdownia. Bearsilta kannatta panna merkille laitahyökkääjä Brandon Marshall. Pelinrakentaja Jay Cutler löysi Marshallin edellisottelussa pari kertaa upeasti ja tältä kaksikolta voidaan tänään odottaa kovia tekoja.

Ottelun kulmakivet:

Vikingsin pelinrakentaja Christian Ponder oli aivan pulassa ensimmäisessä ottelussa Lionsia vastaan. Kolme syötönkatkoon johtanutta syöttöä kertoo omaa kieltänsä. Ponderin peli toimi vain, kun hän antoi pallon suoraan Petersonin käsiin: heittopeli oli katastrofaalista. Avainosaan jää; miten kotijoukkueen puolustus saa Petersonin kiinni? Myös Minnesotan heittopuolustus oli avausottelussa aivan sekasortoisen näköistä. Cutler osoitti vahvoja otteita avausottelussa ajoittain ja saattaa sahata Vikingsin puolustusta tänään mielin määrin. Cutler pelaa palloa niin usein Marshallille kuin mahdollista;Vikingsin heittopuolustuksen keskeltä saattaisi tänään löytyä joku muukin mies vapaana?

Arvio & pelivihje:

Minnesota on materiaaliltaan parempi ja kotietu suosii tätä lisää. Avauskierroksen otteet painavat nyt eniten vaakakupissa ja odotan Bearsin repivän Vikingsin puolustuksen täysin. Isketään kiinni Bears -5,5 kertoimella 1,93 Sportingbet

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Bears

Vikings

12

1,41 operaattori poistettu

3,12 operaattori poistettu

Bears -5,5

1,93 Sportingbet

1,91 Sportingbet

Yli/alle 41,5

1,91 Sportingbet

1,96 operaattori poistettu

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Bears -5,5 1,93 Sportingbet