NFL-sunnuntai kruunautuu todelliseen huippukohtaamiseen! Nyt kannattaa keittää pannullinen kahvia, laittaa tikut silmiin ja valmistella ”en pääse tänään töihin, tytär on todella sairas..” -puhelinsoitto töihin, sillä kaksi kenties kuuminta mestarisuosikkia lyö päät yhteen!

Sunnuntai-maanantaiyö kello 03.30

CenturyLink Field – Seattle, Washington

Nelonen Pro / Viasat

Lähtökohdat otteluun:

Molemmat hävisivät preseasonilla vain yhden ottelun ja voittivat virallisen kauden avausmatsinsa. Seahawks on pelannut todella vähämaalisia otteluita ja sama jatkui, kun joukkue haki 7-12 vierasvoiton Carolina Panthersista. 49ers pelasi vahvan ottelun kotonaan, kun Green Bay Packers kaatui 34-28.

Seuraa heitä:

23-vuotias Jermaine Kearse ei kuulu Seattlen suurimpiin tähtiin, mutta nousi ratkaisijaksi edellisottelussa uskomattomalla touchdownillaan. 49ersilta loisti avausottelussa kaksikko Anguan Boldin-Colin Kaepernick. Pelinrakentajat voi joskus nähdä diivailijoina, jotka eivät laita kroppaansa likoon, mutta Kaepernick on kaikkea muuta! Boldin pelaa upeaa peliä laitahyökkääjä ja pystyy pelaamaan itsensä vapaaksi Kaepernickin heittoa varten.

Ottelun kulmakivet:

Seattlen hyökkäyksen linja oli ongelmissa Panthersia vastaan, eikä pelinrakentaja Ryan Wilson saanut työrauhaa. Nyt tähän tulee saada parannus, sillä 49ersia vastaan ei riitä 12 pistettä. 49ersin hyökkäyksen suurin murhe on myös linjapelaajat, mutta Kaepernickia tämä ei tunnu haittaavan. Mies kykenee ottamaan iskuja vastaan, liikkumaan nopeasti alta, juoksemaan itse ja heittämään nopeasti kovasta juoksusta. Miten Seattle voi saada supertähden kiinni?

Arvio & pelivihje:

Odotettavissa on vähämaalinen ja tasaväkinen kamppailu.

Pelimarkkinoiden pääkohteet: