Southampton – West Ham: So'ton hävisi edellisottelun nolosti vieraissa Norwichille, mutta alkukausi on ollut komeaa katseltavaa. Nyt uskomme Southamptonin piristyvän, sillä joukkue pelaa kotonaan materiaaliltaan heikompaa West Hamia vastaan. West Hamilta on puuttunut joukkueen tärkein palanen Andy Carroll koko alkukauden, joka tekee valtavan loven joukkueen peliin.

Chicago Bears – Minnesota Vikings: Nelonen Pro näyttää 20.00 alkaen Bearsin ja Vikingsin välisen kamppailun NFL:n toiselta kierrokselta. Vikings oli aivan purjeessa avausottelussa Lionsia vastaan. Varsinkin puolustus oli kirjaimellisesti sekasorron vallassa. Bearsilla on mahdollisuus illalla jatkaa Minnesotalaisten tuskaa ja repiä puolustus täysin hajalle. Kerroin 1,93 on loistava peli kotisuosikin voitolle, vaikka Vikings saa 5,5 pistettä eteen.

Lyon – Rennes: Lyon pelaa katastoraalista vaihetta: neljästä edellisottelusta on tullut neljä kertaa takkiin ja joukkue on saanut vain yhden maalin aikaiseksi. Osaltaan rämpemistä selittää Mestarien liigan karsinnat, jotka sotkivat kotimaan sarjan pelejä. Rennes ei ole huono joukkue ja neljän puolen kerroin on jäätävä tarjous heikkovireistä Lyonia vastaan.

Indianapolis Colts – Miami Dolphins: Miami on materiaaliltaan Coltseja vahvempi ja aloitti kauden upealla voitolla Clevelandista. Colts ei ole Cleveland Brownsin veroinen ryhmä ja vieraissakin Dolphins pystyy menestymään. Myös Colts avasi kautensa voitolla, mutta vastassa oli sarjan heikoin nippu: Oakland Raiders. Colts vei ottelun kotonaan vain 21-17.

Pitkävetovihjeet sunnuntai 15.9.2013

Päivän Pankit

Southampton – West Ham

1

1,83

18:00

Bears -5,5 – Vikings

1

1,93

17:00

Päivän Pommit

Lyon – Rennes

2

4,50

22:00

Colts – Dolphins -4,5

2

2,75

20:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.