1. Leksand – HV71: HV:n syyskausi oli todellinen pettymys, mutta nyt joukkue on pikkuhiljaa kipuamassa korkeammille sijoille. Keskikastin Leksand on materiaaliltaan heikompi, vaikkakin löytyy sarjataulukosta korkeammalta. Pelimielessä vierasvoitoista löytyy todella mielenkiintoisia ideoita, joten jätetään rohkeasti kotimenestykset kokonaan pois riveiltä!

  2. Brynäs – Färjestad: Tasainen keskikastin kamppailu. Kotietu tekee Brynäsista vain niukan suosikin. Kotijoukkueen peleissä on nähty maaleja lähes kuuden keskiarvolla, joten tänäänkään tuskin nähdään jalkapallolukemia.

  3. AIK – Växjö: Kaksi täysin eri kuntopuntarin joukkuetta vastakkain. AIK on kahdeksan ottelun tappioputkessa, Växjö voittanut viisi ottelua peräkkäin. Kotietu tasoittaa lähtökohtia, mutta tukholmalaisjoukkueen kausi on ollut todella synkkä ja sarjakolmonen Växjö lähtee vieraissakin otteluun suosikkina. Maaliodotusarvoltaan ottelu on sarjan keskitasoa, mutta kotijoukkue on kärsinyt viime ajat niin suurista maalinteko-ongelmista, että luultavasti ottelusta muodostuu vähämaalinen.

Moniveto 5: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Leksand - HV71

Koti

1,2

Vieras

4,5

2

Brynäs - Färjestad

Koti

1,3,4,5

Vieras

1,2,3,4

3

AIK - Växjö

Koti

0,1

Vieras

2,3

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 51,20€