1. Villareal – Real Sociedad: Otteluun on varsin mielenkiintoiset lähtökohdat, sillä Villareal teurasti Sociedadin vain kolme päivää sitten La Ligassa 5-1. Copa del Reyn toiseen osaotteluun lähdetään kuitenkin tilanteesta 0-0. Kotijoukkue vaatii näin ottelusta voiton. Sociedad lähtee varmasti otteluun tällä kertaa puolustus edellä, joten ilotulitusta tuskin nähdään. Paremman materiaalin ja kotiedun myötä Keltainen Sukellusvene on kuitenkin ottelun selvä suosikki.

  2. Alfreton T – Tamworth: Alfretonilla on heräämisen paikka! Joukkue on aivan sarjan eliittiä, mutta hävinnyt kaksi viime otteluaan vieraissa. Tamworth on sarjan pohjasakkaa ja muu kuin kotivoitto olisi jättiyllätys.

  3. Getafe – Barcelona: Barcelona voitti ensimmäisen osan peräti 4-0, joten tänään blaugrana luultavasti lähtee takki auki kamppailuun. Vieraiden b-miehistökin on kuitenkin niin kova, että joukkue on vieraissa suosikki. Koska Barcelona on kuitenkin 3-0 tappiollakin jatkossa, kannattaa kotimenestyksiä hakea lapuille mukaan!

Moniveto 6: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Villareal - Sociedad

Koti

1,2

Vieras

0,1

2

Alfreton - Tamworth

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

3

Getafe - Barcelona

Koti

1,2,3

Vieras

1,2,3

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 43,20€