Kiekkovakio koostuu täysin NHL:stä. 12 kohdetta tarjolla, joten haastava rivi varmasti tiedossa. Yllätyksiä kehiin, ja merkkejä tarvitaan.

1.  Carolina-Chicago x2: Chicago on materiaalin puolesta parempi, ja ottelun suosikki. Molempien peli on vähän ailahdellut. Carolinalla on hyviä yksilöitä hyökkäyksessä. Chicagoa pelattu aavistuksen liikaa, joten varmistetaan ristillä. 2.  Philadelphia-Vancouver 1 2: Philadelphian alkukausi on ollut katastrofaalisen huono. Kuudesta pelistä ainoastaan yksi voitto, ja tehtyjä maaleja ainoastaan kahdeksan. Vancouver aloitti kauden pisteiden valossa hyvin, mutta kahteen edelliseen peliin on tullut tappiot. Ympäripyöreä, ja maaleja varmasti luvassa. 3. Pittsburgh-Edmonton 1: Pittsburgh on ottelun selkeä ennakkosuosikki, ja todennäköinen voittaja. Pittsburghin materiaali on yksi NHL:n parhaimpia. Edmontonilla löytyy hyviä nuoria hyökkääjiä, mutta kokonaispaketti ei ole tarpeeksi hyvä. Pittsburghia ei liene syytä varmistaa kotonaan.

4. Toronto-Minnesota 1x2: Tässä kohtaavat kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkuetta. Toronto on voittanut viisi peliä kuudesta. Minnesota puolestaan aloitti kauden vaisusti, mutta on nyt kolmen ottelun voittoputkessa. Toronto on suosikki, mutta liikaa pelattu. Joten kohde tukkoon rivin arvon nousun toivossa.

5. Islanders-Buffalo 1: Islanders on ottelun suosikki, ja aiheesta. Buffalon peli on kriisissä. Joukkue ei ole voittanut vielä ainuttakaan peliä, ja viimeistely tuntuu olevan liian vaikeaa. Yhden tehdyn maalin keskiarvolla ei otteluita voiteta. Islanders pääsee myös tuoreempana otteluun, joten kotivoitto varmaksi.

6. Tampa Bay-Los Angeles x2: Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden kohtalaisen hyvin. Tampan peli aaltoilee enemmän, ja elää hyökkäyksen onnistumisilla. Los Angeles puolestaan pelaa kurinalaisesti, ja omaa hyvät maalivahdit. Los Angeles on voittanut neljästä vierasottelustaan kolme. Los Angeles ottaa myös ensi yönä vähintään pisteen matkaansa.

7. Detroit- Columbus 1x: Detroit kävi hakemassa hienon vierasvoiton Bostonista, mutta ei Detroitin peli häikäissyt. Columbus on pelannut ailahdellen, kotona kaksi tappiota, vieraista kaksi voittoa. Columbus pääsee otteluun tuoreempana, ja Detroitin prosentit on sen verran korkealla, että varmistetaan ristillä.

8. Winnipeg- Montreal 2: Molemmat aloittaneet kauden pisteiden valossa ihan mukavasti. Winnipeg katkaisi edelliseen otteluun, kolmen ottelun tappioputkensa. Montrealilla on alla kaksi vierasvoittoa maalierolla 8-2. Luotetaan hyvän vireen jatkumiseen, ja pelataan rohkeasti vierasvoittoa varmaksi.

9. St.Louis- San Jose 1: Mielenkiintoinen ottelu kyseessä. Kumpikaan ei ole vielä hävinnyt peliäkään. Molemmat ovat tehneet paljon maaleja, sekä päästäneet vähän. Luotetaan siihen, että kotietu on tässä ratkaiseva. Alle 40% kotivoitto sopii hyväksi ideavarmaksi.

10. Nashville-Florida 1x2: Kummankaan peli ei ole ollut loisteliasta, ja varsinkin Floridan peli ailahtelee todella pahasti. Välillä joukkue häviää murskaten, välillä tulee hienoja voittoja, kuten Pittsburgh peli osoittaa. Vaikeasti veikattava ottelu. Kohde tukkoon.

11. Colorado-Dallas 1 2: Colorado on aloittanut kautensa todella upeasti, voittaen kaikki viisi otteluaan, maalisuhteella 18-4! Dallasin saldo puolestaan on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Colorado lähtee otteluun suurena suosikkina, kotietunsa ja hurjan lentonsa vuoksi. Mutta kuten urheilussa on tapana, niin joskus on hävittäväkin, ja nyt voisi olla mahdollisen tilastotappion aika. Muutenkin melkein 70% pelattu Coloradon voitto, ei houkuta varmaksi jättämiseen.

12. Phoenix-Ottawa 1: Nämä joukkueet menevät tällä hetkellä päinvastaisiin suuntiin. Phoenixilla on takana kolme voittoa, kun taas Ottawalla neljä tappiota. Luotetaan Phoenixin hyvän vireen jatkuvan, ja joukkueen ottavan kauden toisen kotivoiton.  

Urheiluveikkauksen vihjerivi Kiekkovakio 3

 #

Kohde

1

X

2

1.

Carolina-Chicago

 

X

2

2.

Philadelphia-Vancouver

1

 

2

3.

Pittsburgh-Edmonton

1

 

 

4.

Toronto-Minnesota

1

X

2

5.

Islanders-Buffalo

1

 

 

6.

Tampa Bay- Los Angeles

 

X

2

7.

Detroit-Columbus

1

X

 

8.

Winnipeg-Montreal

 

 

2

9.

St.Louis-San Jose

1

 

 

10.

Nashville-Florida

1

X

2

11.

Colorado-Dallas

1

 

2

12

Phoenix-Ottawa

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 28,80€ Minivakion kanssa yhteensä 31,20€