Keskiviikon moniveto koostuu Liigasta ja Mestiksestä. Bluesin tuskainen taival jatkuu? Entä joko KooKoo alkaa viimeinkin pelaamaan tasollaan? 1. Tappara-Blues: Kaksi täysin päinvastaisiin suuntiin menevää joukkuetta. Tapparan alkukauden vaikeudet näyttäisi olevan takana. Joukkue on voittanut neljä viimeistä otteluaan, ja puolustus tiivistynyt. Bluesilla puolestaan vaikeudet jatkuvat, omiin menee liikaa ja itse ei saada viimeisteltyä riittävästi. Tappara jatkaa Bluesin ahdinkoa.

2. Jokipojat-SaPKo: Jokipojat on ottelun selkeä suosikki. Joensuu ei ole helppo paikka pelata, ja Jokipojat on vuodesta toiseen ollut kova kotijoukkue. SaPKo on sarjan heikoin joukkue, ja joukkue ei ole voittanut ainuttakaan vieraspeliä. Viisi ottelua vieraissa, ja maaliero murskaava 4-17. Jokipojat ottanee ottelusta useamman maalin voiton.

3. KooKoo-K-Vantaa: KooKoo on ennakolta sarjan parhaimpia joukkueita, mutta ei ole pelannut vielä omalla tasollaan. K-Vantaa on puolestaan ollut positiivinen yllätys alkukauteen, varsinkin kotona. Vieraissa joukkue ei ole ollut erityinen. KooKoo on vahva kotijoukkue, ja on suosikki. Mahdolliset K-Vantaan voitot nostattaisivat kertoimia.

Moniveto 1: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Tappara-Blues

Koti

3,4,6

Vieras

0,2

2

Jokipojat-SaPKo

Koti

4,5,6

Vieras

1,2

3

KooKoo-K-Vantaa

Koti

2,3,5

Vieras

2,4

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 43,20€