1. Arsenal - Liverpool: Arsenal ja Liverpool kohtaavat FA-cupin ottelussa. Liverpool antoi tykkimiehille kyytiä reilu viikko sitten valioliigassa, joten nyt on Arsenalilla hyvä paikka kuitata tuo tappio. Joukkueiden kokoonpanoista on vaikea sanoa, koska kyseessä on cup-ottelu. Jos vaihtopelaajat pääsevät irti voidaan nähdä iloinen hyökkäys-painotteinen ottelu, sillä nämä ovat hyviä paikkoja antaa näyttöjä.
  2. QPR - Reading: QPR on vielä mukana taistelussa sarjanoususta sijalla 3. Reading löytyy pari sijaa alempaa sijalta 6. Joukkueet ovat materiaaliltaan suht tasoissa, mutta QPR on liigan toiseksi kovin kotijoukkue ja se nostaa heidän osakkeitaan. Joukkue on hävinnyt vain yhden ottelun kotonaan tällä kaudella. Mitään ylijuoksua tuskin tullaan näkemään vaan odotettavissa on tasainen kamppailu.
  3. Getafe – Real Madrid: La Ligan voitosta käydään erittäin tiukkaa taistelua. Mestaruus saattaa tulla maalieron turvin, joten joukkueet joutuvat lataamaan kaiken peliin joka pelissä, jos mielii kauden päätyttyä nostaa pokaalia. Real Madrid on näistä kahdesta joukkueesta materiaaliltaan valovuoden edellä, eikä tasaista kamppailu tulla näkemään. Madridin jättiläinen tulee kävelemään pienen ja piskuisen Getafen ylitse.

 

Moniveto 1: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Arsenal - Liverpool

Koti

0,2,3

Vieras

1,3

2

QPR - Reading

Koti

1,2,3

Vieras

1,2

3

Getafe – Real Madrid

Koti

0

Vieras

2,3,5

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 21,60€