1. Roma - Sampdoria: Roma pelaa hyvää kautta ja joukkue taistelee tiukasti sarjanpiikki paikasta Juventuksen kanssa. Roma on näistä kahdesta joukkueesta vahvempi materiaaliltaan ja kun joukkueella on vielä kotietukin puolellaan, ei voittajasta pitäisi olla epäselvyyttä. Sampdoria pystyi tekemään Juventuksen vieraana parikin maalia, joten miksei se voisi onnistua myös Rooman illassa. Lähtökohtaisesti silti kotijoukkue tämän ottelun tulee voittamaan.
  2. Sevilla - Valencia: Lähtökohdat otteluun ovat tasaiset. Joukkueet ovat sarjataulukossa perättäisillä sijoilla 8 ja 9, tismalleen samassa pistemäärässä. Materiaaliltaan niin ikään joukkueet ovat tasaiset, mutta Sevillan kotietu tekee joukkueesta lievän suosikin. Valencia on onnistunut voittamaan Sevillan vieraana edellisen kerran vuonna 2004. Onnistuuko joukkue uusimaan tämän voiton näin kymmenen vuoden tauon jälkeen?
  3. St-Etienne - Marseille: Molemmat joukkueet taistelevat tosissaan vielä paikasta ensi kauden Eurooppa-liigaan. Kotietu tekee St-Etiennestä pienoisen ennakkosuosikin, mutta myös vieraat saattavat yllättää. Vähämaalinen kamppailu tiedossa!

 

Moniveto 3: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Roma - Sampdoria

Koti

1,3,4

Vieras

0,2

2

Sevilla - Valencia

Koti

1,2,3

Vieras

1,2

3

St-Etienne - Marseille

Koti

0,2

Vieras

0,2

Moniveto 3: panos 0,20e - hinta 28,80€