1. Venäjä - Slovakia: Slovakia on ollut näiden kisojen suurin yllättäjä, eikä niinkään positiivisessa mielessä. Toki joukkuetta ei koskaan ole ennakkosuosikiksi laskettukaan, mutta joukkue on pelannut alavireisesti materiaaliinsa nähden. Venäjä koki juuri sen, mitä ei olisi saanut tapahtua, eli se joutui nöyrtymään jenkkejä vastaan alkusarjan ottelussa. Venäjällä on vielä mahdollisuus olla paras lohko kakkonen ja näin ollen päästä suoraan puolivälieriin. Ei pidä kuitenkaan unohtaa että Slovakialla voi olla tähän oma sanansa sanottavana. Luotetaan kuitenkin että Venäjä klaaraa homman kotia.
  2. Slovenia - USA: USA on ollut tähän mennessä koko turnauksen pirtein joukkue. Ensin se murskasi Slovakian 7-1 ja eilen joukkue kaatoi isäntämaa Venäjän rankkareilla 3-2. Hyvin liikkuva joukkue on kuin luotu isoon kaukaloon ja joukkueen peli näyttää pelottavan hyvältä, ja kun vastassa on turnauksen yksi heikoimmista joukkueista voi tulos olla murskaava.
  3. Suomi - Kanada: Todellinen sunnuntai-illan herkkupala tiedossa! Kanada on aina ollut paha vastustaja leijonille, mutta isossa kaukalossa lähtökohdat tasoittuvat hieman. Suomi sai huonoja uutisia kun Alexander Barkovin turnaus on ohi. Kokoonpanoon nousee Jarkko Immonen, joka naputteli ensimmäisessä pelissä mukavasti kaksi maalia ja pelasi muutenkin hyvän ottelun. Jos leijonat onnistuvat puolustamaan hyvin viisikkona ja pystyvät avaamaan peliä nopeasti on kaikki mahdollista. Ottelun kahdeksi tärkeimmäksi pointiksi nostetaan suomen erikoistilannepelaaminen ja puolustajien avauspelaaminen. Yliajoa tästä pelistä ei tule kumpaankaan suuntaan.

 

Moniveto 6: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Venäjä - Slovakia

Koti

2,3,4

Vieras

0,2

2

Slovenia - USA

Koti

0

Vieras

4,5,6,8

3

Suomi - Kanada

Koti

1,3

Vieras

1,3,4

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 28,80€