1. Man C - Sunderland: Cityn mestaruushaaveet kokivat kovan kolahduksen sunnuntaina, kun se hävisi Anfieldillä kuuman kamppailun jälkeen 3-2. Ottelussa nähtiin myös taivaansinisten kannalta katastrofaalinen loukkaantuminen, kun Yaya Toure jätti kentän. Cityn materiaali olisi kestänyt kenen tahansa muun loukkaantumisen, mutta Toure on käytännössä korvaamaton. Sunderland on taistellut viime ajat todella aggressiivisesti, mutta pisteitä ei tule millään ja putoaminen alkaa vaikuttamaan todennäköiseltä. Epätoivon vimmalla taisteleva vierasjoukkue saattaa tehdä isäntien ottelusta vaikean, vaikka kotikentällään City onkin supersuosikki.

  2. Everton - Crystal P: Palacen päävalmentaja Tony Pulis on tehnyt juuri sen minkä takia hänet hankittiin. Joukkueen puolustus on timanttia ja sarjapaikka alkaa olla varmistettu. Evertonin vieraaksi Palace matkaa kolmen ottelun voittoputkessa, eikä se ole päästänyt näissä maaliakaan. Laadukkaampi Everton sen sijaan on kuuden ottelun voittoputkessa ja jättämässä tosimielessä Arsenalia taakseen taistelussa viimeisestä UCL-paikasta. Laadukkaampi kotijoukkue on ottelun selvä suosikki, mutta vähämaalinen ja pieni marginaalinen kamppailu lienee luvassa.

  3. Barcelona - Real Madrid: Puolueettomalla kentällä pelattava Copa del Reyn finaali. Barcelona on ajautunut viime aikoina todella suuriin ongelmiin. Ensin se hävisi Atleticolle Mestarien liigan välierissä ja viikon loppuna koki shokkitappion 1-0 Granadalle La ligassa. Mestaruuskamppailu on näin jäämässä madridilaisjoukkueiden käsiin. Cup saattaa olla Blaugranan ainoa mahdollisuus tällä kaudella pokaaliin, joten joukkue on varmasti hyvin motivoitunut otteluun. Silti valtavat puolustuspään ongelmat ja maalivahti Victor Valdesin loukkaantuminen verottavat joukkuetta. Vahvemmassa iskussa oleva Real lähtee runsasmaaliseen otteluun suosikkina. 

Moniveto 3: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Man C - Sunderland

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

2

Everton - Crystal P

Koti

1,2

Vieras

0,1

3

Barcelona - Real

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

Moniveto 3: panos 0,20e - hinta 43,20€