Osuma kiertää nyt vihjaajaa ja pahasti. Michael Tinsley hävisi eilen miesten 400m aidoissa kultamitalin sadasosalla.. Tänään lyödään jo tiltiltä haisevalla kiimalla lisää vetoja tauluun! Miesten 5000 metrillä toivomme Mo Farahin juhlivan tuplamestaruutta, jolloin aiemmin vihjeissä ollut (Farah voittaa 5000 ja 10 000 metriä 2,25) osuisi.

18:00 Naisten moukari Naisten moukarissa isäntämaan Tatyana Lysenko lähtee suosikkina kilpailuun. Lysenko linkosi kauden kärkituloksen heinäkuun lopulla ja voittaa kilpailun, ellei murru kotiyleisön paineiden alla. Alisuoritukseen ei ole varaa sillä Puolan Anira Wlodarczyk on myös ollut kauden huippukunnossa ja antaa kovan haasteen. Muista mitaleista kamppailee myös venäläiset Oksana Kondrateva ja Anna Bulgakova. Kiinan Wenxiu Zhang on kokenut arvokisakävijä, eikä häntä sovi koskaan unohtaa MM-finaalissa!

A: Tatyana Lysenko, Anita Wlodarczyk B: Oksana Kondrateva, Anna Bulgakova, C: Wenxiu Zhang,

Pelivihje: Voittaja Tatyana Lysenko 1,70 operaattori poistettu

 

18:30 Miesten pituus Lontoon olympiavoittaja Greg Rutherford jäi karsintaan, joten Moskovan MM-finaali alkaa haista entistä enemmän kotisuosikki Aleksandr Menkovin juhlilta! Vahvimmat haastajat ovat Espanjan Eusebio Caceser sekä kauden kärkituloksen omaava mexicolainen Luis Rivera. Godfrey Khotso Mokoena on kokenut arvokisakävijä, eikä häntä sovi koskaan unohtaa mitaleilta. Haastajaosasto on tasainen, josta kuka tahansa saattaa kaiken osuessa kohdalleen nousta hätyyttelemään sijoja viiden parhaan joukossa.

A: Aleksandr Menkov B: Eusebio Caceres, Luis Rivera, Godfrey Khotso Mokoena C: muut

Pelivihje: Voittaja Aleksandr Menkov 2,00 Sportingbet

 

19:10 Miesten kuula Miesten kuulan suosikki on Yhdysvaltain Ryan Whiting. Whiting hallitsi Timanttiliigan kilpailuja läpi kauden ja on ollut tilastonoteerausten perusteella kauden ylivoimainen päällikkö. Nuori tshekki Ladislav Prasil on myös ollut vakuuttavassa kunnossa, mutta miten hän sietää paineet? Ennemmin nosta podiumille kokeneet arvokisakävijät Reese Hoffan, David Storlin ja Tomasz Majewskin.

A: Ryan Whiting B: Reese Hoffa, David Storl, Tomasz Majewski , Ladislav Prasil, C: Dylan Armstrong, Georgi Ivanov

 

19:45 Miesten 5000m Miesten 5000 metrillä on vain yksi suosikki: MO FARAH. Brittijuoksija näytti taas ylivoimansa kympillä ja vitonen sopii Farahille jopa paremmin. Vahvimmat haastajat löytyvät jälleen luonnollisesti Keniasta sekä Etiopiasta. Pientä yllätystä hakevat voivat kokeilla Kenian Thomas Pkemei Longosiwaa peleihin. Etiopia vs. Kenia maaottelu on hyvin tasainen ja kahdesta ”Farahin takaisesta” mitalista käydään armoton kamppailu.

A: Mo Farah B: Hagos Gebrhiwet, Yenew Alamirew, Muktar Edris, Edwin Soi, Isiah Kiplangat Koech, C: Thomas Pkemei Longosiwaa

 

20:15 Naisten 200m Naisten 200 metrillä suosikit löytyvät kaksikosta Allyson Felix ja Shelly-Ann Fraser-Price. Satasen maailmanmestari, Fraser-Pricelle 200 metriä ei kuitenkaan ole niin vahva laji kuin suora satanen. Felix on kokenut arvokävijä, mutta naisen kunto on pieni arvoitus. Siksi nyt otetaan rohkeasti näkemystä ja lyödään peleihin Afrikan ihmeet Murielle Ahoure sekä Blessing Okagbare! Tämän nelikon ulkopuolelle mitalit ei mene.

A: Allyson Felix, Shelly-Ann Fraser-Price B: Murielle Ahoure, Blessing Okagbare C: -

Pelivihje: Sijat 1-3 Murielle Ahoure 1,45 operaattori poistettu ja Blessing Okagbare 1,65 operaattori poistettu Voittaja Murielle Ahoure 12,00 Sportingbet

 

20:30 Miesten 4x400m Miesten rataviestissä USA ei voi hävitä. Jos Yhdysvallat häviää, pitää jonkun pudottaa kapula. Myös kaksi seuraavaa mitalimaata vaikuttavat selviltä, sen sijaan kova kamppailu käydään mitalijärjestyksestä. Sekä Trinidad&Tobago ja Jamaika ovat vahvoja, mutta myös tasaväkisiä. Uskon Jamaikan kuitenkin kääntävän viestin viime hetkillä. Ne ketkä uskovat jonkun kolmesta suuresta tyrivän kilpailunsa, ottavat vetoihin mukaan Venäjän.

A: USA B: Trinidad&Tobago, Jamaika C: Venäjä

Kierroksen parhaat pelivalinnat:

Pelimuoto

Laji

  Merkki

Kerroin

Voittaja

Naisten moukari

Tatyana Lysenko

1,70 operaattori poistettu

Voittaja

Miesten pituus

Alexander Menkov

2,00 Sportingbet

Voittaja

Naisten 200m

Murielle Ahoure

12,00 Sportingbet

Valinta kierroksen parhaaksi pelikohteeksi: Naisten 200m voittaja Murielle Ahoure 12,00 Sportingbet