Maanantain supermoniveto rakentuu vierasmenestysten varaan.

1. TPS – FC Inter: Turun Derby on tällä kertaa kahden alavireisen joukkueen kohtaaminen. Kummallakin joukkueella on vain yksi voitto viidestä viime ottelusta. Paikallisottelu vie TPS:lta kotiedun ja lähtökohdat ovat ympäripyöreät. Turun Derbyissä ollaan harvoin jääty maaleitta, enkä usko siihen tänäänkään.

2. FF Jaro – Honka: Mestaruustaistoa HJK:n kanssa käyvä Honka on menettämässä taistelun. Kaksi perättäistä tasapeliä edellisotteluista kaapannut Honka on kolme pistettä HJK:ta perässä yhden pelin enemmän pelanneena. Tämän illan ottelu olisi lähtökohdiltaan normaalisti varsin runsasmaalinen, mutta ilmeisesti mestaruustaisto on lyönyt Honkan lukkoon, sillä kaksi edellispeliä on edetty maaleitta. Kotiedusta huolimatta Jaro on ottelussa altavastaaja, mutta ei vailla mahdollisuuksia.

3. FC Lahti – HJK: Kahden kuuman kohtaaminen: Lahti on voittanut kolme ja HJK neljä edellistä otteluaan. Materiaali on totta kai HJK:n puolella ja vieraissakin Klubi on selvä suosikki. Mestaruustaisto käy kuumana, eikä pistemenetyksiin ole varaa. HJK:n viime otteluissa on nähty valtaisa määrä maaleja, eikä sama yllättäisi tänään.

4. IFK Marienhamn – MyPa: MyPa on tällä hetkellä kuuma joukkue ja taistelee tiukasti pronssimitalista. IFK sen sijaan valuu rumaa vauhtia alaspäin – viimeistään HJK:lle koettu 6-1 tappio osoitti kuinka huono joukkue osaakin olla. MyPa on vieraissakin tämän hetkisen paremman tasonsa vuoksi niukka suosikki ja pelaamme ottelun päätöskohteen vierasmenestysten kautta.

Supermoniveto 5: Jalkapallo

Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

TPS-FC Inter

Koti

1,2

Vieras

0,2

2

FF Jaro-FC Honka

Koti

0,2

Vieras

0,1,2

3

FC Lahti - HJK

Koti

1,2

Vieras

2,3,4

4

IFK Mariehamn-MyPa

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 43,20€