1. St. Etienne – Lille: St. Etienne pelasi viikolla cupia, joten Lillella on pieni lepoetu puolellaan. Materiaaleissa ei oikeastaan ole eroa, joten kotietu määrittää niukan suosikin. Molemmat ovat sarjan parhaiten puolustavia joukkueita, joten ottelusta muodostunee todella vähämaalinen. Peliprosenttien puolesta ainakin nollat ovat mahtavia peli-ideoita!

  2. Malaga – Valencia: Malagan viimeistely on ollut viime ottelut täysin tukossa, joten myös toisesta kohteesta voi odottaa ennemmin vähä- kuin runsasmaalista. Valencia pelasi viikolla cupia Atleticoa vastaan, joten lepo- ja kotietu on isäntien puolella. Materiaaliltaan lepakot ovat kuitenkin edellä ja otteluun lähdetään ympäripyöreistä asetelmista. Peliprosenttien puolesta myös toisessa kohteessa molempien nollat ovat loistoideoita!

  3. Olhanense – Guimaraes: Olhanense sai viime kierroksella viimein kahdeksan voitottoman ottelun putkensa poikki. Tämä nostaa varmasti joukkueen itseluottamusta. Materiaaliltaan vieraat ovat kuitenkin parempia ja lähtevät vieraissakin suosikkeina kamppailuun. Hieman toistoa: tähänkin otteluun lähdetään todella vähämaalisista asetelmista.

Moniveto 4: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

St. Etienne - Lille

Koti

0,1,2

Vieras

0,1

2

Malaga - Valencia

Koti

0,1,2

Vieras

0,2

3

Olhanense - Guimaraes

Koti

0,1,2

Vieras

0,2

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 43,20€