1. Sunderland – Southampton: Southampton on saanut miehiä loukkaantuneiden listoilta takaisin. Tärkein paluumies on ehdottomasti maalivahti Artur Boruc. So'ton käänsi viikko sitten WBA:n kotona 1-0. Sunderland esitti hurjaa viimeistelytaitoa kaatamalla Fulhamin vieraissa peräti 1-4. Black Cats lähtee kotiotteluun varmasti itseluottamusta täynnä. Vieraat ovat materiaaliltaan parempia, mutta kotietu tekee lähtökohdista melko tasaiset.

  2. Arsenal – Fulham: Arsenalin tilanne on kysymyksiä täynnä; pelaako Aaron Ramsey tai Mikel Arteta? Varmasti sivussa on Theo Walcott. Fulham pelasi viikolla FA-cupia, joten Tykkimiehillä on lepo- ja kotietu puolellaan. Vaikka isänniltä olisi miehiä lasaretissa kuinka, se on heppoista Fulhamia vastaan jättisuosikki.

  3. Liverpool – Aston Villa: Materiaaliero on valtava ja kotikentällään Liverpool on jättisuosikki. Pool sai Daniel Sturridgen takaisin kokoonpanoon. Tämä piristi heti myös Luis Suarezin peliä. Joukkueella on taas todella vaarallinen kaksikko kentällä. Aston Villan puolustus ei ole sieltä parhaasta päästä, joten ottelusta voi odottaa todella runsasmaalista.

    Lue myös uusimmat Valioliiga -uutiset Valioliiga.fi -sivustolta!

Moniveto 6: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Sunderland - Southampton

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

2

Arsenal - Fulham

Koti

1,2,3,4

Vieras

0

3

Liverpool – Aston Villa

Koti

2,4,5

Vieras

1,2

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 43,20€