Liiga-kohteista koostuvassa supermonivedossa on valtavat miljoonakertoimet jaossa! Rivi on usein niin vaikea saada kiinni, että varmistelutulosten pelaaminen on täysin turhaa. Peliliikkeet on tehtävä rohkeasti peliprosenttien puolesta. Tässä lajissa et voi olla liian rohkea!

  1. Tappara - Kärpät: Näiden kahden joukkueen kohtaamiset vain yksinkertaisesti ovat aina vähämaalisia, piste. Molemmat perustavat pelinsä tiukkaan puolustuspeliin. Kun vielä Juha Metsola on löytänyt huippuvireen, ei jalkapallolukemat olisi yllätys. Kärpät on ottelussa lähtökohtaisesti niskan päällä, mutta kirvesrintojen kotietu tasoittaa puntteja. 
  2. Ässät - SaiPa: Vaikea ottelu! Saipa on materiaalin puolesta niskan päällä, mutta Ässien kova kotietu tasaa puntteja. Molemmilla joukkueilla on potentiaalia runsasmaalisuuteen, joten edes maali-iloittelu ei olisi perjantai-illan huumassa yllätys. Peliprosenttien puolesta Ässät on sen verran pahasti aliarvostettu, että meidän vihjerivissämme lappeenrantalaisjoukkue jätetään törkeästi ulos peleistä!
  3. JYP - HIFK: JYPin ja HIFK:n kohtaamiset ovat usein todella kiihkeitä. Varsinkin Hippoksella JYP on aina onnistunut hyvin IFK:ta vastaan. Kotijoukkue on materiaalin puolesta edellä ja vahvan kotiedun myötä ottelun suosikki. Ilmeisesti Helsingin isot herrat ovat kuitenkin paukuttaneet monivetoriveille IFK:n menestyksiä koko kauden edestä, sillä hurrikaaniryhmä on törkeästi alipelattu! IFK:n menestykset eivät yksinkertaisesti kelpaa lapuille. 
  4. KalPa - Pelicans: KalPa on pelannut huomattavasti vahvemman alkukauden ja lähtee kotikentällään otteluun suosikkina. Suosikin asema ei kuitenkaan välttämättä sovi kuopiolaisjoukkueelle. Lähtökohtaisesti luvassa on vähämaalinen kamppailu ja vierasjoukkue on niin pahasti alipelattu, että molempien menestyksiä tarvitaan riville. 

Alustavassa kerrointutkailussa noin 95% vihjejärjestelmämme yhdistelmistä oli vielä pelaamattomia. 

Supermoniveto 1: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Tappara - Kärpät

Koti

0,1,2

Vieras

1,3

2

Ässät - SaiPa

Koti

3,4

Vieras

1,2

3

JYP - HIFK

Koti

4,5

Vieras

1,2

4

KalPa - Pelicans

Koti

1,2,3,4

Vieras

0,1,3,4

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 57,60€