Nyt on Veikkaus löytänyt melkoisen kattauksen futismonariin, mutta me emme tästä hätkähdä, vaan päinvastoin näemme tässä mahdollisuuden!1. Elbar – RM Castilla: Espanjan toiseksi korkeimman sarjatason kamppailu. Vierasjoukkue on Real Madridin kakkosjoukkue, jonka alkukausi on ollut todella synkkä: 13 ottelusta on koossa seitsemän pistettä. Elbar kuuluu tasaiseen keskikastiin ja lähtee kotiedun myötä otteluun suosikkina. Vierailijoilla on ollut maalinteko-ongelmia ja nolla Castillan nolla on ensimmäinen merkki lapulle.

2. Avellino – Juve Stabia: Italian Serie B:ssä Juve Stabia pitää sarjataulukon viimeistä sijaa. Keskikastin Avellino lähtee otteluun selvähkönä suosikkina. Varsinkin Avellinon kotipelaaminen on ollut vakuuttavaa ja parhaat ideat löytyy kotivoitoista. Vieraiden puolustus on romahtanut ajoittain pahasti ja isoista kotivoitoista voi etsiä korkeita kertoimia.

3. Cordoba – Hercules: Myös päätöskohde on Espanjan toista sarjatasoa. Hercules löytyy sarjan pohjilta, mutta viime viikon voitto nosti varmasti joukkueen itseluottamusta. Cordoba lähtee kotiotteluun suosikkina, mutta vierasmenestykset nostaisivat mukavasti rivin arvoa.

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Elbar – RM Castilla

Koti

1,2,3

Vieras

0,1

2

Avellino – Juve Stabia

Koti

1,2,4

Vieras

0,1

3

Cordoba - Hercules

Koti

1,2

Vieras

0,2,3

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 43,20€