Brittifutis elää kiihkeintä peliruuhkaansa, joten aika on yllätyksille otollisin. Varsinkin Liigacupissa, joka ei tunnetusti paljon arvostusta kerää.

  1. Sunderland – Chelsea: Chelsealla on takanaan Mestarien liigan rasitukset ja tulevana maanantaina joukkue kohtaa Arsenalin! Päävalmentaja Jose Mourinho lepuuttaa varmasti avainpelaajiaan. Kotikentällään Sunderland syttyy varmasti taistelemaan jättiseuraa vastaan ja vaikka vieraat ovat ottelun selvähkö suosikki, kiinnostaa kotiyllätykset kovasti!

  2. Leicester – Manchester City: Leicester pelaa upeaa kautta Championshipissä! Cityn materiaalia on Valioliigan laajin, joten luonnollisesti se lähtee vieraissakin selvänä suosikkina otteluun. Jättiseuran saapuminen Leicesteriin sytyttää kuitenkin varmasti kotijoukkueen ja sen motivaatio on varmasti vieraita parempi. Cityn vieraspelaaminen ei ole vakuuttanut tällä kaudella ja kotiyllätykset maistuisivat!

  3. Nantes – Auxerre: Tasoero joukkueiden välillä on valtava. Nantes ei varmasti lyö kotonaan cupia läskiksi ja peliprosentit jopa suosivat isäntien pelaamista!

Moniveto 5: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Sunderland - Chelsea

Koti

1,2,3

Vieras

1,2

2

Leicester – Man C

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,3

3

Nantes - Auxerre

Koti

2,3

Vieras

0,1

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 43,20€