1. Hellas Verona – Torino: Veronalla on edellisestä viidestä ottelusta vain yksi voitto, mutta vastustajat ovat olleet kovimpia mahdollisia; Roma, Napoli, Milan ja Juventus. Sassuolon joukkue voitto vieraissa 1-2. Edellisessä kohtaamisessa Verona nousi upeasti Juventuksen kanssa tasapeliin, joka varmasti nosti itseluottamusta. Kotonaan joukkue on yksi sarjan parhaista ja vaikka materiaaliero ei ole kummoinen, ovat isännät kotonaan suosikkeja.

  2. Brighton – Hull: Hull on luonnollisesti Valioliiga-joukkueena laadukkaampi. Brighton on kuitenkin pelannut äärimmäisen ja vahvalla kotiedulla puntit otteluun lähdettäessä ovat melko tasan. Luvassa lienee vähämaalinen ja tiukka taistelu.

  3. Malaga – Real Sociedad: Malaga on pikkuhiljaa tippumassa jo putoamispaikoille. Materiaaliltaan joukkue kuuluisi aivan toiselle tasolle, mutta loukkaantumiset ovat runnelleet ryhmää koko kauden. Sociedad on huomattavasti vahvemmassa iskussa, mutta Malagan kotietu tasaa lähtökohdat: pakko käyttää paljon merkkejä!

Moniveto 5: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Verona - Torino

Koti

2,3

Vieras

0,1

2

Brighton - Hull

Koti

0,1,2

Vieras

0,2

3

Malaga - Sociedad

Koti

0,1,2

Vieras

0,2,3

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 43,20€