1. Kaiserslautern – FC Köln: Kaiserslautern sai kolmen ottelun tappioputken poikki viime kierroksella kaatamalla Sandhausenin. Köln on sen sijaan ollut vahva koko kauden. Selvässsä sarjajohdossa matkaava ryhmä tekee illasta toiseen tasaista työtä. Isännät ovat kuitenkin myös aivan sarjan kärkipään joukkueitta ja kotiedun myötä otteluun lähdetään melko ympäripyöreistä asetelmista.

  2. Roma – Udinese: Roma hävisi viime viikolla Napolille vieraissa, joten pisteitä tarvitaan taas. Udinesen kausi on ollut todella vaikea ja kotikentällään AS Roma on supersuosikki. Isännät saivat Francesco Tottin takaisin miehistöönsä. Tämä yksin nostaa hieman ottelun maaliodotusarvoa.

  3. Villareal – Athletic: Europaikkojen kannalta hyvin tärkeä ottelu. Molemmilta löytyy vahva hyökkäysosasto, vaikka Villarealin parhain vire onkin hieman kaikonnut. Bilbao ei ole vieraissa aivan yhtä vahva kuin kotonaan, mutta silti isäntiä laadukkaampi kokonaisuus. Luultavasti maaleja tullaan näkemään reilusti, sillä molemmilla on taipuvaisuutta runsasmaalisuuteen.

Moniveto 1: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Kaiserslautern - Köln

Koti

0,1,3

Vieras

0,2

2

Roma - Udinese

Koti

2,3

Vieras

0,1

3

Villareal - Athletic

Koti

0,1,3

Vieras

1,2,4

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 43,20€