Myös torstaina jatkui 100%-osumatarkkuus kun Hyvinkää (1,75) vei ottelusarjan viidenteen otteluun! Game Five on valmis alkamaan Kirjastoksikin kutsututulla Mehtimäellä! Tänään Tahkon voitolla saamme kiinni jo aiemmin vihjeistä löytyneen Tahko jatkoon (3,35), mutta silti lyömme lisää pökköä pesään Hyvinkään voitolla.

Hyvinkää kaatoi Joensuun kotonaan 1-0 (3-2, 3-3), joten äärimmäisen tasainen ja niukkajuoksuinen sarja sai jatkoa! Tahkon parhaana toimi, kukas muukaan kuin, Juha Korhonen kärkilyönneillä 9/10. Lukkari Riku Rantanen jatkoi myös upeita otteita pitäen Joensuun Juha Niemen yhdessä onnistumisessa kuudesta yrittämästä. Positiivisin asia Tahkon pelissä oli silti jokerikaksikko Timo Rantatorikka-Petri Kulmala herääminen. Molemmat löivät miestä kotiin sataprosenttisesti (2/2)!

Joensuu on nyt jäljessä. Juha-Matti Sirviö kärsii ilmeisesti jalkavammasta, koska ei pysty etenemään. Tai sitten surkeita sisäpeliotteita esittänyt kärki on vain pudotettu pelistä pois. Ulkopelissä Sirviö on edelleen elintärkeä lenkki joukkueelle. Joensuussa pelaa tällä hetkellä omalla tasollaan vain numerolla kaksi iskevä Tuomas Jussila. Niemi on sulanut Rantasen käsittelyssä, Kiukkonen kärsii loukkaantumisista eikä Joni Nousiainen pysty ihmeisiin numerolla kolme. Näin joukkueen toinen kuuma pelaaja Aleksi Rautiainen saa aivan liian vähän tilanteita per peli.

Hyvinkää oli jo tiistain ottelussa Joensuussa koko illan niskan päällä, mutta menetti otteen viimeisessä vuorossa. Tänäänkään Tahkolla ei ole varaa otteen menettämiseen, mutta itseluottamusta kotivoitosta repinyt vierasjoukkue on mielestäni nyt niskan päällä. Tahkolla ei ole mitään paineita, kun taas miljoonajoukkue Joensuuta on koko kausi povattu mitalipeleihin ja valtavat satsaukset tähän kauteen luovat totta kai odotuksia myös pelaajille itselleen.

Kotietua ei näissä tulos tai ulos- peleissä voi pitää normaalin veroisena ja henkisesti vahvempi Tahko saa allekirjoittaneen pelin tältä seisomalta!

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

JOENSUU

 X

HYVINKÄÄ

1X2 

2,25 operaattori poistettu/operaattori poistettu

2,65 operaattori poistettu

3,85 Veikkaus

Moneyline

1,55 operaattori poistettu/operaattori poistettu

 

2,35 Veikkaus

Over/Under 10,5

Over 10,5: 2,10 operaattori poistettu

Under 10,5: 1,65 operaattori poistettu

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Hyvinkää moneyline 2,35 Veikkaus