Valioliiga palailee tänään kesälomilta ja avauspäivälle löytyy mielestäni todella hyvä pelikohde!

West Ham - Cardiff: Kotijoukkue West Ham osoitti paluukaudellaan kuuluvansa sarjan keskikastiin. 10. sija viime kaudelta oli hieno suoritus ja jopa reilusti yli odotusten. Joukkue viimeisteli pre-seasoninsa Portugalissa kolmen joukkueen turnauksessa. West Ham vakuutti allekirjoittaneen tuossa turnauksessa ainoastaan 45 minuutin ajan. Tuolloin Hammers nousi Sporting Lissabonia vastaan 2. puoliskon kolmella maalillaan 2-3 voittoon. 

West Hamin kesän siirtomarkkinoiden kuumin hankinta oli lainahyökkääjä Andy Carrollin naaraaminen Liverpoolista 15 miljoonan punnan kauppasummalla. Carrolista ei tänään ole apua sillä mies on sivussa kantapäävamman vuoksi.

Hammersin puolustus vaikuttaa haavoittuvalta – joskin tolppien välissä palloja koppaa edelleen sarjan kärkivahteihin kuuluva Jussi Jääskeläinen. Viime kaudella puolustuspäässä nähtyihin useisiin karkeahkoihin henkilökohtaisiin virheisiin ei olisi tällä kaudella varaa nimittäin valitettavasti West Ham kuuluu kastiin, joka keskittyy pelaamaan säilymisestään.

Nousijajoukkueista juuri Cardiff vaikuttaa vahvimmalta säilyjäehdokkaalta. Sen puolustus on tälle tasolla vielä kokematon, mutta hyökkäyskalusto erittäin mielenkiintoinen. Perusrunko joukkueella on kasassa mm. nousua rakentamassa olleiden Craig Bellamyn ja Mark Hudsonin tähdittämänä. Uusin hankinta on isokokoinen tanskalaishyökkääjä Andreas Cornelius joka luultavasti aloittaa tänään suoraan kentältä.

Pidän tässä Cardiffia erittäin yllätysvalmiina. Hammersin puolustuksen haavoittuvaisuus on nähty ja kun kysymyksessä on kauden avauskierros saattaa pallo pomppia normaalia enemmän.

Pitkävetovihjeet lauantai 17.8.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo
West Ham - Cardiff 2 4.20 17:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.