SM-liigan vauhti alkaa kiristyä, kun pahimmat karstat saadaan pois. Tälle päivälle löytyy kaksi loistavaa peli-ideaa!

HPK – Lukko HPK avasi pistetilinsä nappaamalla Ilveksestä vieraissa 1-2 voiton jatkoajalla. Lukko sen sijaan kaatoi kauden kohujoukkue Jokerit komeasti kotonaan 2-1. Risto Dufva kävi sen verran kuumana tuomareille, että sai suihkukomennuksen, mutta tämä ei raumalaisia haitannut! HPK:n ongelmakohta löytyy nopeasti, kokematon joukkue puolustaa uhrautuvasti, mutta hyökkäys on todella tehotonta. Kaikki on ykkösvitjan varassa, joka ei missään nimessä ole vielä herännyt kauteen. Lukko on materiaaliltaan selvästi vahvempi joukkue ja on vieraissakin suosikki. Kerhon vastustukset Pelicans ja Ilves eivät ole olleet lähelläkään Lukon tasoa ja jos kotijoukkueen peli ei parane huomattavasti on meno tänään kylmää. Lukon voitosta tarjotaan kerrointa 2,50 operaattori poistettu joka saa pelin!

JYP – Ilves JYP on aloittanut kauden takerrellen. Kaksi varsinaisen peliajan tasapeliä on tuonut kuitenkin kolme pistettä, kun Kalpa kaatui jatkoajalla Kuopiossa. Silti hurrikaaniryhmällä on valtavasti petrattavaa. Ilves on aloittanut oman urakkansa odotuksiin nähden mahtavasti! Kahdesta ottelusta neljä pistettä on Ilveksen oma syyskauden mestaruus. Tasoero joukkueiden välillä on hirvittävä. JYPin kone ei ole vielä käynnistynyt, mutta puolustus on edelleen rautaa ja Ilveksen on hankala saada tilanteita luotua. JYP omaa yhden sarjan parhaista kotieduista, eikä illasta ole luvassa kissapedolle helppo. JYPistä tarjotaan mukiin menevää kerrointa 1,60 William Hill/operaattori poistettu ja se saa osuvana kohteena välittömästä betsin!

Pelicans – JokeritPelicans on avannut syksyn vahvasti ja pitää viidellä pisteellä sarjan jaettua kärkisijaa. Edellinen voitto tuli kotona Tapparasta. Jokerit otti myös avauspisteensä kaatamalla HIFKn kotonaan 3-0. Jokereiden puolustus on todella vahvalla tasolla, eikä maalivahtivahvistus Lelane Irving ainakaan IFK:ta vastaan osoittanut epäröinnin merkkejä – päinvastoin. Illan otteluun on helppo nimetä suosikki: Jokerit. Silti Pelicans on varmasti saanut itseluottamusta kahdesta voitostaan, eikä ole kotona helposti voitettavissa. Jokereiden peli ei ole vielä valmista, eikä täyttä luottoa vieraille heru – ei peliä.

Saipa – BluesBlues aloitti kauden räväkästi kahdella komealla voitolla! Myös Saipa on pelannut hyvää kiekkoa puolustuspäässä, mutta tehottomuusriivaa. Kahden samantyylisen joukkueen kohtaaminen. Varmasti tiedossa on tiukka vähämaalinen ottelu, jossa kamppaillaan paljon. Materiaalit ovat melko tasan ja kotietu tekee Saipasta niukan suosikin. Ympäripyöreästä ottelusta voi odottaa mitä vain ja pienet marginaalit ratkaisevat pelin. Ei peliä.

Tappara – KalpaTappara on aloittanut kauden todella takkuisesti: vain yksi piste kahdesta ottelusta. Kun vastuksetkin ovat olleet huonoimmasta päästä (Ilves ja Pelicans), ei tätä varmasti katsoa mestarisuosikkeihin kuuluvan joukkueen puolella hyvällä. Kalpa on myös ollut aivan yössä, mutta sai kuin varkain napattua pisteen JYPiltä kotonaan. Molempia joukkueita on riivannut tehottomuus. Tappara on myös sortunut harvinaislaatuisesti kaameisiin oman pään virheisiin. Luultavasti tänään Tappara herää ja iskee kuopiolaiset maan rakoon jo ensimmäisessä erässä, mutta täyttä luottoa hieman rämpivä joukkue ei saa – ei peliä.

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

JYP-Ilves

1

1,60 operaattori poistettu/William Hill

1X2

HPK – Lukko

2

2,50 operaattori poistettu