Supersunnuntain parhaat pelivalinnat

Sunnuntain pelitarjonta on massiivinen useissa lajeissa ja olemmekin löytäneet aimo kattauksen oivia pelikohteita.

Happee - TPS: Salibandyliigan tulikuuma puolivälieräsarja huipentuu tänään viidenteen otteluun. Voittaja jatkaa välieriin. Ottelusarja on sisältänyt mielenkiintoisia käänteitä ja tunteet ovat kuumentuneet molemmissa leireissä. Happee avasi sarjan kahdella vakuuttavalla voitolla ja sarja näytti jo selvältä. Toisin kuitenkin kävi, kun TPS voitti kaksi seuraavaa ottelua ja otti samalla henkisen yliotteen viidenteen kamppailuun. TPS on voittanut jo kerran Jyväskylässä, miksei toisenkin kerran? Pienoisessa kriisissä sykkivälle Happeelle on kerroinasettelussa asetettu liian suuri suosikin viitta.

Grashoppers - Luzern: Sveitsin Superliigaa. Sarjakärki Grasshoppers on kotonaan aivan kammottava voittokone ja sarjan toiseksi viimeisenä tuskaileva Luzern saa taistella täyden iltapuhteen mikäli mielii saada tänään mukaansa yhdenkin pisteen.

HV-71 - Linköping: Ruotsin Elitserien neljännesvälierät, ottelu 3. HooVeen ja Linköpingin välinen sarja on alkanut erikoisilla matseilla. Ensimmäisessä ottelussa HV-71 murskasi kotonaan Linköpingin numeroin 6-0. Tämän jälkeen Linköping antoi voimannäytteen kotiareenallaan numeroin 6-1. Tämä ottelu voi päättyä kummalle tahansa, mutta joka tapauksessa on selvää, että maalintekotaitoa ja halua ei kummaltakaan puutu. Sen takia over- pelien suhteellisen korkeat kertoimet hämmästyttävät. 

LA Galaxy - Chivas: USA:n MLS- jalkapalloliigaa. Kyseessä on mielenkiintoinen paikallispeli. Molemmat joukkueet pelaavat kotipelinsä The Home Depot Centerillä. Vasta käyntiin pyörähtäneestä MLS- liigasta on vaikea vielä arvioida voimasuhteita, mutta LA: n kuningas on viime vuosina ollut Galaxy. Uskomme, että titteli ei vaihdu tänäänkään. Joukkueet ovat kohdanneet 25 kertaa joista Galaxy on voittanut 16. Kuuman paikallispelilatauksen myötä odotamme ottelusta myös runsasmaalista. Viihdekaupunki on aina viihdekaupunki, myös urheilussa. Kotivoittoa ja overia lapulle.

Pitkävetovihjeet sunnuntai 17.3.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo
HV71 - Linköping (alle / yli 4.5) yli 1,78 17:00
Grasshoppers - Luzern 1 1,85 17:00
LA Galaxy - Chivas  1 1,57 23:00
LA Galaxy - Chivas (alle / yli 2.5) yli 1.85 23:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
HV71 - Linköping (alle / yli 5.5) yli 2,34 17:00
Happee - TPS 2 3,88 17:00
LA Galaxy (-1) - Chivas 1 2,50 23:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.