Supersunnuntain parhaat pelivalinnat

Eilinen sujui meiltä varsin voittoisissa merkeissä ja lähdemme tänään jatkamaan voittokulkua. Sunnuntain pelitarjonta on massiivinen useissa lajeissa ja olemmekin löytäneet aimo kattauksen oivia pelikohteita.

Happee - TPS: Salibandyliigan tulikuuma puolivälieräsarja huipentuu tänään viidenteen otteluun. Voittaja jatkaa välieriin. Ottelusarja on sisältänyt mielenkiintoisia käänteitä ja tunteet ovat kuumentuneet molemmissa leireissä. Happee avasi sarjan kahdella vakuuttavalla voitolla ja sarja näytti jo selvältä. Toisin kuitenkin kävi, kun TPS voitti kaksi seuraavaa ottelua ja otti samalla henkisen yliotteen viidenteen kamppailuun. TPS on voittanut jo kerran Jyväskylässä, miksei toisenkin kerran? Pienoisessa kriisissä sykkivälle Happeelle on kerroinasettelussa asetettu liian suuri suosikin viitta. Esimerkiksi www.comeon.com tarjoaa vieraiden voitolle huiman 3.88 kertoimen.

Grashoppers - Luzern: Sveitsin Superliigaa. Sarjakärki Grasshoppers on kotonaan aivan kammottava voittokone ja sarjan toiseksi viimeisenä tuskaileva Luzern saa taistella täyden iltapuhteen mikäli mielii saada tänään mukaansa yhdenkin pisteen. www.nordicbet.com: n tarjoama 1.85 kotijoukkueen suorasta voitosta riittää helposti peleihin.

 

HV-71 - Linköping: Ruotsin Elitserien neljännesvälierät, ottelu 3. HooVeen ja Linköpingin välinen sarja on alkanut erikoisilla matseilla. Ensimmäisessä ottelussa HV-71 murskasi kotonaan Linköpingin numeroin 6-0. Tämän jälkeen Linköping antoi voimannäytteen kotiareenallaan numeroin 6-1. Tämä ottelu voi päättyä kummalle tahansa, mutta joka tapauksessa on selvää, että maalintekotaitoa ja halua ei kummaltakaan puutu. Sen takia over- pelien suhteellisen korkeat kertoimet hämmästyttävät. www.bet365.com tarjoaa yli 4.5 maalin peliin mukavan 1.78.

 

LA Galaxy - Chivas: USA:n MLS- jalkapalloliigaa. Kyseessä on mielenkiintoinen paikallispeli. Molemmat joukkueet pelaavat kotipelinsä The Home Depot Centerillä. Vasta käyntiin pyörähtäneestä MLS- liigasta on vaikea vielä arvioida voimasuhteita, mutta LA: n kuningas on viime vuosina ollut Galaxy. Uskomme, että titteli ei vaihdu tänäänkään. Joukkueet ovat kohdanneet 25 kertaa joista Galaxy on voittanut 16. Kuuman paikallispelilatauksen myötä odotamme ottelusta myös runsasmaalista. Viihdekaupunki on aina viihdekaupunki, myös urheilussa. Kotivoittoa ja overia lapulle. Parhaat kotivoittokertoimet osoitteesta www.bet365.com ja parhaat overikertoimet www.betsafe.com

Pitkävetovihjeet sunnuntai 17.3.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Bet365 HV71 - Linköping (alle / yli 4.5) yli 1,78 17:00
NordicBet Grasshoppers - Luzern 1 1,85 17:00
Bet365  LA Galaxy - Chivas  1 1,57 23:00
Betsafe LA Galaxy - Chivas (alle / yli 2.5) yli 1.85 23:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsafe HV71 - Linköping (alle / yli 5.5) yli 2,34 17:00
ComeOn! Happee - TPS 2 3,88 17:00
Bet365 LA Galaxy (-1) - Chivas 1 2,50 23:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.