Tämän illan monivetoon saa järkevän pelin pienemmälläkin rivimäärällä, joten vedetään rivit hieman isommalla panoksella.

  1. Granada – Osasuna: Tasoero joukkueiden välillä on marginaalinen, joten Granada lähtee kotiedun puolesta suosikkina otteluun. Isännät saivat viikko sitten orastavan tappioputkensa poikki komealla 4-0 voitolla Valladolista - tämä nostaa varmasti joukkueen itseluottamusta. Osasunalta puuttuu kokoonpanosta sekä ykkösmaalivahti että -hyökkääjä. Loukkaantumiset kääntävät ottelua enemmän isäntien suuntaan. Ottelu on ennakolta vähämaalinen ja vieraiden nolla on sen verran vähän pelattu, että se jää varmaksi!

  2. Juventus – Sampdoria: Juve on voittanut, vain Seria A mukaanlukien, 11 ottelua putkeen. Tasoero joukkueiden välillä on murskaava. Juventuksen puolustus on ollut Seria A:ssa loistavalla tasolla ja vieraiden nolla on ensimmäinen merkki lapulle.

  3. Espanyol – Celta: Tasoero joukkueiden välillä on marginaalinen, mutta Espanyol on ollut todella vahva kotonaan, kun taas Celta on ollut vaikeuksissa vieraskentillä. Kotijoukkue lähtee suosikkina kamppailuun, mutta haetaan riveille arvoa ottamalla pari hurjaa vieraspommia mukaan.

Moniveto 1: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Granada - Osasuna

Koti

1,2,3

Vieras

0

2

Juventus - Sampdoria

Koti

1,2,3

Vieras

0

3

Espanyol - Celta

Koti

0,1,2

Vieras

0,2,3

Moniveto 1: panos 0,60e - hinta 48,60€