Traktor - Bratislava: Traktorin alkukausi on ollut todella vaikea, mutta materiaalin puolesta joukkue on huomattavasti Bratislavaa laadukkaampi ja kotikentällään joukkueen täytyy olla selvä suosikki. Traktor ei ole pelannut kotona niin huonosti, mitä vieraissa ja edellisottelun 3-4 voitto sekä tappioputken katkaiseminen varmasti nostivat itseluottamusta. Kertoimien puolesta Traktorista tarjotaan niin muhkeita tarjouksia, että isännät ovat lähes pakko peli!

Crystal P - Chelsea: Chelsea on jo hyvissä ajoin osoittanut olevansa sarjan paras joukkue. Crystal Palace ei ole tällä kaudella päässyt vielä lähellekään omaa tasoaan. Vieraissakin Chelsea on jättisuosikki otteluun ja yksi koko lauantain Valioliiga-kierroksen todennäköisimmistä voittajista. 

Southampton - Sunderland: So'ton on aloittanut kauden vahvasti ja lähtee kiistatta otteluun suosikkina. Silti, nyt kansainvälisen markkinan kertoimet ovat karanneet pahasti käsistä! Southamptonin kone on ollut hyytymään päin, eikä maaottelutauon merkitystä pidä aliarvioida. Usein nähdään, kuinka kuumat joukkueet menettävät otteensa tauon aikana ja vastaavasti vaikeuksissa olevat löytävät itsensä viikon huilin aikana. Sunderland ei ole kierroksen varmin peli, mutta kertoimissa on niin paljon ilmaa, että vieraita on pakko pelata! 

Pitkävetovihjeet lauantai 18.10.2014

Pommi

operaattori poistettu >>

Southampton - Sunderland1x2

2

7,15

17:00

operaattori poistettu >>

Athletic (-1) - Celta1x2

1

3,45

19:00

Pankki
operaattori poistettu >>

Traktor (-1) - Bratislava1x2

1

2,80

14:00

Varma
operaattori poistettu >> Crystal P - Chelsea1x2 2 1,42 17:00

Lyödään Chelsea pankkiiriksi, jonka kautta suora rivi sekä tuplat! 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Kertoimet ovat vihjeen kirjoitushetkeltä ja saattavat vaihtua.