Kiekkovakiossa jännätään 12 NHL kohdetta. Nyt on taas hyviä ohipelin paikkoja ylipelatuista suosikeista.

1.  Toronto-Carolina 1x: Toronto on aloittanut kauden loistavasti, hävittyään ainoastaan yhden ottelun. Carolinan peli on ailahdellut, ja viimeiset kolme peliä on tuottanut tappion. Toronto on ottelun suosikki, mutta yli 70% pelattuna ei maistu varmaksi, joten varmistetaan ristillä. 2.  Islanders-Edmonton 1: Islanders on voittanut kaksi ottelua, ja Edmonton yhden ottelun tällä kaudella. Islandersin peli on ollut huomattavasti parempaa Edmontoniin verrattuna. Edmonton päästää aivan liikaa maaleja, noin 4,5 maalin keskiarvolla. Islanders on suosikki, ja pelillisesti parempi. 3. Buffalo-Vancouver 1 2: Buffalo sai edellisessä ottelussaan viimeinkin kauden avausvoiton. Vancouver on pelannut pienimuotoista vuoristorataa, mutta kerännyt kahdeksan pistettä seitsemään otteluun. Vancouver on materiaaliltaan parempi, ja suosikki otteluun, mutta varmistetaan kotivoitolla.

4. Philadelphia-Pittsburgh 1 2: Philadelphian alkukausi on ollut surkea, ja edellisessä ottelussa oli voitossa kiinni pitkään, mutta lopussa Vancouver tuli ja iski. Pittsburgh on aloittanut kauden hyvin, häviten ainoastaan kerran vieraissa Floridalle. Pittsburgh on ottelun selkeähkö suosikki, mutta nämä paikallisväännöt sytyttää aina, ja voi tapahtua mitä vaan.

5. Tampa Bay-Minnesota x2: Molemmat aloittaneet pisteiden valossa kauden kohtuu hyvin. Tampalla on paljon hyökkäysvoimaa, ja välillä voittaa useammalla maalilla, mutta Minnesota on kurinalaisempi joukkue, jolla myös löytyy taitoa. Tampaa on aivan liikaa pelattu, joten tästä ohipeli.

6. Florida-Boston 2: Floridan peli aaltoilee pahasti jopa pelin sisällä. Aleksander Barkov ollut selkeästi joukkueen paras ja näkyvin pelaaja. Pitäisi myös konkareiden nostaa itseään esiin enemmän. Bostonin pelikään ei vielä aivan uomissaan ole ollut, ja viimeistely on ollut joukkueen pahin ongelma. Boston on kumminkin selkeästi parempi joukkue materiaaliltaan, ja pelisysteemiltään, että vierasvoittoon ottelu päättynee.

7. Montreal-Columbus 1x2: Montreal on hyvässä iskussa, ja joukkue päästää maaleja todella vähän. Nyt joukkuetta rasittaa puolustuspään loukkaantumiset. Columbus on yllätysvalmis joukkue, ja kohde pelataan tukkoon. Yli 70% pelattu Montreal ei varmaksi maistu.

8. Ottawa-New Jersey 1x: New Jersey on kriisissä. Joukkue on hävinnyt kaikki kauden kuusi otteluaan. Viimeistely tuntuu olevan joukkueen suurin ongelma. Ottawa pelaa tasaisia pelejä, ja ollutkin kolme kertaa jatkoajalla/voittolaukauksissa. Ottawa on suosikki, mutta varmistetaan ristillä isompien rahojen toivossa.

9. Nashville-Los Angeles 1: Nashville on viime peleissään ruvennut saamaan juonesta kiinni. Kolme voittoa neljästä edellisestä ottelusta. Los Angeles on vieraskiertueella, ja edellisessä pelissä jäi Tampa Bayn jyräämäksi. Kotivoittoa pelattu ainostaan 36%, joten siinä on hyvää ideavarman ainesta.

10. Chicago-St.Louis 1x: Kaksi huippujoukkuetta kohtaavat. Molemmat aloittaneet kauden hyvin. St.Louis kärsi edellisessä pelissä kauden ensimmäisen tappion hurjavireiselle San Joselle. Chicagolla on kolmen voiton putki alla. Tasainen mittelö, jossa kotietu on tärkeä. Varmistetaan kuitenkin ristillä.

11. Dallas-San Jose 2: San Jose on hurjassa vireessä. Joukkue on voittanut kaikki kauden kuusi otteluaan hurjalla maalierolla 30-9. Dallasin peli on ollut vuoristorataa, ja nyt joukkueella on kaksi tappiota alla. Dallasilla on myös viimeistely ongelma. Joten huippukuntoinen San Jose, joka mättää maaleja, ja päästää vähän, napannee kauden seitsemänne voiton.

12. Colorado-Detroit 1 2: Colorado on huimassa lennossa, voitettuaan kaikki kuusi otteluaan. Joukkue ei ole materiaaliltaan parhaita, mutta Patrick Roy on saanut joukkueen puolustamaan loistavasti. Detroit on laadukkaampi joukkue, ja joukkue on myös aloittanut hyvin kautensa. Detroitilla on nyt kolmen voiton putki alla, ja hieno voitto Bostonin vieraana. Ottelun lähtökohdat on tasaiset, mutta luotetaan, että normaali peliajalla saadaan ratkaisu.  

Urheiluveikkauksen vihjerivi Kiekkovakio 4

 #

Kohde

1

X

2

1.

Toronto-Carolina

1

X

 

2.

Islanders-Edmonton

1

 

 

3.

Buffalo-Vancouver

1

 

2

4.

Philadelphia-Pittsburgh

1

 

2

5.

Tampa Bay-Minnesota

 

X

2

6.

Florida-Boston

 

 

2

7.

Montreal-Columbus

1

X

2

8.

Ottawa-New Jersey

1

X

 

9.

Nashville-Los Angeles

1

 

 

10.

Chicago-St.Louis

1

X

 

11.

Dallas-San Jose

 

 

2

12

Colorado-Detroit

1

 

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 38,40€ Minivakion kanssa yhteensä 40,00€