Liiga -kierros ei mielekkäitä varmoja tarjoa – nyt pelataan hurja rivi, jossa Liiga lyödään tukkoon ja varmat haetaan Mestiksestä!

1. HIFK – Jokerit 1x2Jokerit on materiaaliltaan parempi, mutta lievä sisäinen kriisi velloo joukkueessa. IFK:n kuntopuntari näyttää paremmalta, mutta Jokerit on ollut keskinäisissä otteluissa pitkään todella vahva. Mielenkiintoinen kamppailu vaatii runsaan merkkimäärän. 2. JYP -TPS 1x2Kotijoukkue on selvästi ylipelattu ja suosikki on pakko varmistaa. 3. Ilves – SaiPa 1x2Kärkikamppailussa kaikki on auki. SaiPa on parempi joukkue, mutta Ilveksen kotietu tasaa lähtökohdat.

4. HPK – Blues 1x2HPK:lla on kotietu puolellaan ja valmentajan vaihdos saattaa piristää, silti joukkueen pelillisiä ongelmia ei valmentajan potkut paranna.

5. KooKoo – Peliitat 1KooKoo on huomattavasti vahvempi joukkue ja kotonaan selvä suosikki.

6. TUTO – Hokki 1TUTO on parempi paperilla ja nauttii vahvaa kotietua Hokkia vastaan: kaukaa Kajaanista saa ajaa reilun matkaa Turkuun pelaamaan.

7. Jukurit – Jokipojat 1Jukurit on sarjan paras joukkue ja kotonaan aina suosikki. Peliprosentit ovat karkaamassa, mutta paremman puutteessa osuva kohde kelpaa varmaksi.

8. SaPKo – HCK 1SaPKon alkukausi on ollut murheellinen, mutta ei HCK ole paperilla paljon parempi. Kotietu kääntää kelkkaa SaPKon suuntaan ja vain 26% pelattu kotivoitto on loistava varmaidea!

Urheiluveikkauksen vihjeriviMinivakio 5: Jääkiekko

#

Kohde

1

X

2

1.

HIFK - Jokerit

1

X

2

2.

JYP - TPS

1

X

2

3.

Ilves - SaiPa

1

X

2

4.

HPK - Blues

1

X

2

5.

KooKoo - Peliitat

1

 

 

6.

TUTO - Hokki

1

 

 

7.

Jukurit - Jokipojat

1

 

 

8.

SaPKo - HCK

1

 

 

Rivin hinta 0,50€ - järjestelmärivi 40,50€