Jatkuuko Seahawksin hyökkäyspelin ongelmat?

Arizona Cardinals – Seattle Seahawks

Torstai-perjantai välinen yö kello 03:25

University of Phoenix Stadium – Glendale, Arizona

Nelonen Pro 1 & Ruutu

Lähtökohdat otteluun:

Cardinals on avannut kauden kolmella voitolla ja tappiolla. Suoritusta ei voi pitää huonona, sillä 49ersin ja Saintsien tasoisia joukkueita vastaan Arinozalta ei odotettukaan vieraissa voittoja. Seahawks on nostettu kauden suurimmiksi suosikeiksi, eikä joukkue ole pettänyt: viisi voittoa ja yksi tappio.

Seuraa heitä:

Kotijoukkueen ylivoimaisesti paras laitahyökkääjä Larry Fitzgerald on pelannut loukkaantuneena alkukauden. Viime sunnuntaina otteet olivat kuitenkin jo paremmat ja nyt Fitzgeraldilta voidaan odottaa jo huippuesitystä.

Ottelun kulmakivet:

Vaikka Seahawks on voittanut viisi kuudesta ottelustaan, eivät voitot ole tulleet helpolla. Joukkueessa on edelleen paljon parantamisen varaa ja varsinkin hyökkäyspäässä. Hyökkäyksen linja ei vakuuta ollenkaan ja pelinrakentaja Russell Wilson onkin kuljettanut palloa maan kautta enemmän kuin koskaan. Cardinalsin juoksupuolustus on kuitenkin ollut todella vakuuttava, eikä tänään Wilsonia ja muuta keskushyökkäystä päästetä läpi helpolla. Avainkysymys onkin; saako Wilson heittopelinsä kuntoon vai joutuuko Seahawks tekemään kaiken väkisin juoksemalla?

Cardinalsin pelinrakentaja Carson Palmer on ollut hyvä alkukaudesta – mutta vain jos verrataan viime kauden katastrofi pelinrakentaja John Skeltoniin. Palmer tekee edelleen luvattoman paljon virheitä ja on selvää, että Seahawksien takapuolustus rokottaa näistä, jos QB jatkaa samaan tahtiin. Pelinrakentajalta vaaditaan virheetön suoritus NFC-konferenssin kärkijoukkuetta vastaan.

Arvio & pelivihje:

Cardinals nauttii selvää kotietu, mutta Seahawks on vieraissakin suosikki valtavalla materiaalisella edullaan. Hyökkäys on kuitenkin tökkinyt, enkä usko murskajaisiin - nostetaan kotijoukkueen tasoitus peleihin