1. Chelsea - Galatasaray: Avausottelu päättyi 1-1 lukemiin, mutta vierasmaalin turvin Chelsea nosti osakkeensa kattoon. Chelsea on hyvin rutinoitunut joukkue, joka voi tällä kaudellakin mennä vaikka kuinka pitkälle herkkusieni liigassa. Suurta maalijuhlaa tuskin nähdään, mutta luotetaan isäntien puolustukseen ja jätetään vieraat tylysti nollille. Chelsean prosentteja nostaa entisestään Galatasarayn heikko menestys Englannin maaperällä (0-3-5).
  2. Real Madrid - Schalke: Tämä ottelupari ratkesi ensimmäisessä osaottelussa, jonka madridilaiset veivät vieraissa tylysti 6-1. Saksalaiset pelaavat enään vain kunniastaan. Kokoonpano kierrätyksiä tullaan varmasti näkemään, koska molemmilla on paljon panosta oman maan liigoissaan. Ympäripyöreä ottelu, mutta uskotaan että kotijoukkue hoitaa tämän tyylillä.
  3. Sheffield W - QPR : Sheffield voi lähteä otteluun rennosti, sillä joukkueella ei ole vaaraa pudota, mutta ei myöskään mitään asiaa kärkitaistoihin mukaan. QPR sen sijaan on mukana kärkitaistossa mukana ja voitto tästä ottelusta olisi enemmän kuin tervetullut. QPR on materiaaliltaan kotijoukkuetta edellä, mutta kotietu tasaa lähtökohtia. Tasainen ottelu tiedossa.

 

Moniveto 4: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Chelsea - Galatasaray

Koti

1,2,3

Vieras

0

2

Real Madrid - Schalke

Koti

1,2,3

Vieras

0,1

3

Sheffield W - QPR

Koti

1,2

Vieras

0,2

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 14,40€