Moskovassa kisataan tänään viimeistä päivää. Kovia kilpailuja on jäänyt viimeisellekin päivälle; kiharainen naisten kasi sekä yllätykselliset viestit?

15:00 Naisten keihäs Naisten keihään finaaliin lähtee (kuinka monetta kertaa jo?) Christina Obergföll. Saksalainen ei ole kuitenkaan koskaan voittanutta arvokisafinaalia, kultamitali kiertää naista. Sen sijaan toinen saksalaisemäntä Linda Stahl on ollut aina arvokisoissa parhaimmillaan ja saa allekirjoittaneelta paikan voittajasuosikkien joukossa yhdessä Maria Abakumovan kanssa. Abakumova on kolmikosta vahvin, mutta äärimmäisen epävarma heittäjä. Karsinnan lähes 70 metrinen, verkkarit jalassa puolittain riuhtaisemalla, antoi kuitenkin viitteitä, että oikeassa paikassa alkaa tekniikkakin olla kohdallaan. Yllättäjien etsijät kokeilevat todellista jymypommia nappaamalla kolmannen saksalaisheittäjän Kathrina Molitorin paperille.

A: Christina Obergföll, Maria Abakumova, Linda Stahl B: Sunette Viljoen, Huihui Lu, Vira Rebryk C: Kathrina Molitor, Martina Ratej, Kimberley Mickle

Pelivihje: Sijat 1-3 Linda Stahl 2,30 operaattori poistettu

 

15:45 Miesten 3-loikka Miesten kolmiloikkaan tulee suosikki Yhdysvalloista. Christian Taylor on kilpailijoista tasaisin ja varmin suorittaja, joten mies on helppo jättää mestarisuosikkien palkille. Vahvimmat haastajat Teddy Tamgho ja Pedro Pablo Picardo pystyvät jättiloikkiin, mutta ailahtelevaisuus on ollut läsnä läpi kauden. Taylorin voitosta tarjotaan makiaa kerrointa, joten napataan Taylor peleihin! Yllätysten hakijat nappaavat lapulle Daniel Grecon.

A: Christian Taylor B: Teddy Tamgho, Pedro Pablo Picardo, Will Claye, Daniel Greco C: -

Pelivihje: Voittaja Christian Taylor 2,60 Sportingbet

 

16:25 Miesten 1500m Miesten 1500m vaikuttaa ennakolta kenialaisjuhlalta, ellei Djiboutin Ayanleh Souleiman sotke suursuosikki Asbel Kipropin juhlia. Toinen Kenian edustaja Silas Kiplagat on kolmas mitalistilta haiskahtava juoksija. Jos joku kolmesta suosikista epäonnistuu, on lähes kaikilla finalisteilla mahdollisuudet podiumille, sen verta tasainen on loppuryhmä.

A: Asbel Kiprop B: Silas Kiplagat, Ayanleh Souleiman C: muut

 

16:50 Naisten 800m Naisten kasi on mielenkiintoinen! Tasainen ryhmä ei tunne suurempia suosikkeja ja kun tunnetaan 800 metrin luonne lajina, voi luvassa olla todella dramaattinen kilpailu.

A: Mariya Savinova, Malika Akkaoui, Brenda Martinez, Ekaterina Poistogova, Alysia Montano C: Elena Kotulskaya, Eunice Sum, Natalia Lupu

 

17:10 Naisten 4x100m Pikaviestit kruunaa illan ja koko kisat! Kaksi suurta jakavat sijat yksi ja kaksi ellei kumpikaan tiputa kapulaa. USA saa suosikin viitan, mutta Jamaika ei missään nimessä ole kaukana! Kolmossuosikkina kilpailuun starttaa Blessing Okagbaren tähdittämä Nigeria. Miettikääpä tässä vaiheessa ihan rauhassa millaiset kisat Okagbare on käynyt; pituuden, 100m, 200m ja 100 metrin viestin finaalit. Pituuden karsinta ja juoksulajien alku- sekä välierät päälle – terve!

A: USA, Jamaika B: Nigeria C: Ukraina, Iso-Britannia

 

17:40 Miesten 4x100m Miesten puolella Jamaika ei voi hävitä kilpailua kuin pudottamalla kapulan. Joukkueeseen on jopa ylitarjontaa ja varamiehiksikin on laittaa todella kovia menijöitä. Vahvin haastaja USA ei missään nimessä ole entisaikojen loistossaan, eikä pysty haastamaan suosikkia. Pronssissa on kiivaimmin kiinni Iso-Britannia sekä Trinidad&Tobago.

A: Jamaika B: USA, Trinidad&Tobago, Iso-Britannia C: -

Pelivihje: Voittaja: Jamaika 1,22 Sportingbet

 

Kierroksen parhaat pelivalinnat:

Pelimuoto

Laji

  Merkki

Kerroin

Sijat 1-3

Naisten keihäs

Linda Stahl

2,30 operaattori poistettu

Voittaja

Miesten 3-loikka

Christian Taylor

2,60 Sportingbet

Voittaja

Miesten 4x100m

Jamaika

1,22 Sportingbet