Milanin sairastupa on pidempi kuin nälkävuodet – miten kotijoukkue selviytyy?

Keskiviikko 18.9.2013 kello 21.45San Siro, MilanoMTV3 Max Sport 2

AC Milan selvitti tiensä Mestarien liigan lohkovaiheeseen kaatamalla karsinnoissa hollantilaisen PSV:n. Teemu Pukin edustama Celtic sen sijaan kaatoi tieltään varsinaisen jännitysnäytelmän jälkeen kazakstanilaisen Shaktarin. Ensimmäinen osa meni 2-0 Shaktarille, mutta Celtic käänsi homman voittamalla kotonaan 3-0. Celtic on kotimaan sarjassa ylivoimainen mestarisuosikki ja pystyy lepuuttamaan pelaajiaan, vaikka ei edes johda (vielä) sarjaa. AC Milan sen sijaan on aloittanut Serie A:ssa punamustalla triplalla: yksi voitto, yksi tasapeli, yksi tappio.

Milanin päävalmentaja Massimiliano Allegri on viettänyt useamman yön miettiessään joukkueen kokoonpanoa, sillä sairastupa on täydempi kuin Stockmann hulluilla päivillä: Stephan El Shaarawy, Kaka, Riccardo Montolico, Giampaolo Pazzini, Mattia De Sciglio, Matias Silvestre, Daniele Bonera, Ignazio Abate... Celticin terveystilanne on loistava ja joukkueen vireystila on myös näin huomattavasti parempi.

Silti Rossonerit lähtevät kotiareenallaan otteluun selvinä suosikkeina. Mario Balotelli pystyy yksin ratkaisemaan otteluita ja sitä mieheltä nyt myös kaivataan. Celtic on kuitenkin todella vaarallinen vastahyökkäyksissä ja Milanin tulee olla varpaillaan. Mestarien liigassa nähdään usein kansallisia sarjoja enemmän maaleja ja myös tänään odotan maalirikasta ottelua. Kerroinvertailusta löytyy loistavia tarjouksia maalimääristä joista parhaana pidän yli 2,5 maalista tarjottua kerrointa 2,00 bet365.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

 

AC Milan

X

Celtic

1X2

1,50 bet365/ William Hill 

4,33 bet365/ Sportingbet 

8,00 bet365/ operaattori poistettu 

Milan -1

2,30 bet365 

3,60 operaattori poistettu 

2,80 operaattori poistettu 

Yli/alle 2,5

Yli: 2,00 bet365 

Alle: 1,91 Sportingbet 

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Yli 2,5 maalia 2,00 bet365