Reading hurmoksessa?

Sheffield United - Shrewsbury: Sheffield United avaa kautensa League Onessa sarjanousija Shrewsburya vastaan. Molemmat joukkueet urakoivat viime viikonloppuna Liigacupissa tappion merkeissä. United hävisi Burtonille maalein 2-3 ja Leeds kylvetti Shrewsburya tylysti lukemin 4-0. Sheffield oli viime kaudella toiseksi korkeimman sarjatason nousukarsinnoissa, häviten lopulta ratkaisevan nousuottelun Huddersfieldille. Perustasoltaan joukkue kuuluu jälleen League 1:n kärkiseuroihin. Otetaan kotivoitosta Päivän Varma kertoimella 1,67.

Reading - Stoke: Reading voitti viime kaudella Championshipin ja nousi suoraan täksi kaudeksi Valioliigaan. Avauskierroksella joukkue pääsee pelaamaan kotistadionillaan, kun vastaan saapuu alempaan keskikastiin täksi kaudeksi arvioitu Stoke. Reading on vahvistunut kesän aikana kokonaisvaltaisesti mm. hyökkääjä Pavel Pogrebnyakin ja entisen Englannin maajoukkuepuolustaja Nick Shoreyn myötä. Stoke on puolestaan joutunut kesän aikana kulukuurille ja lähtijöitä on riittänyt tulijoita enemmän. Nousijajoukkueet ovat perinteisesti olleet ensimmäisissä otteluissaan parhaimmillaan ja tänään Madjeski Stadiumin yleisö siivittää sinipaidat varmasti infernaaliseen lataukseen. Arvioimme Readingin olevan pelaamisen väärti kertoimella 2,40.

Millwall - Blackpool: Keskikastin tiukka vääntö jonka lähtökohdat ovat tasaiset. Perustasoltaan Blackpool on sarjan ylempää keskikastia ja Millwall puolestaan alempaa kastia. Millwallin harjoitusottelut sujuivat ihan mukavasti ja joukkue voitti neljä otteluista neljä ja pelasi kerran tasan. Huomattavaa näissä kolmessa viimeisessä harjoitusottelussa + viime tiistaina pelatussa Liigacupin otteluissa oli se, että maaliverkot heiluivat joka ottelussa yli neljän keskiarvolla.

Pitkävetovihjeet lauantai 18.8.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Sheffield U - Shrewsbury 1 1,67 17:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Reading - Stoke  1  2,40 17:00
Millwall - BlackpoolAlle/yli 2,5 maalia Yli 2,00 17:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.