1. Bologna - Perugia: Perugia kuuluu sarjan tasaiseen keskikastiin, mutta se ei ole onnistunut vierasotteluissa aivan yhtä hyvin. Kymmenestä vierasottelusta on koossa vain yksi voitto ja ainoastaan seitsemän tehtyä maalia. Bologna kuuluu aivan sarjan kärkipään joukkueisiin ja kotikentällään se on ottelun selvä suosikki. Mihinkään maalijuhlaan tuskin kuitenkaan yllytään ja Veikkauksen monivedossa vähämaalisista tuloksista löytyykin todella maukkaita ideoita! 

  2. Nancy - Orleans: Tasoero joukkueiden välillä on selkeä Nancyn eduksi, mutta kotijoukkueen peli ei ota millään kulkeakseen. Edellisestä seitsemästä ottelusta se on hävinnyt kuusi. Ainoa voittokin tuli Ranskan Cupissa. Orleans sen sijaan on onnistunut riistämään pisteitä vastustajiltaan. Edellisestä viidestä ottelusta sillä on koossa kaksi tasapeliä ja yksi voitto. Vaikka materiaaliero on selvä ja kotiedun puolesta Nancy on selvä suosikki, ei ottelusta ainakaan teurastusta voi odottaa. Peliprosenttien puolesta parhaita ideoita ovat vähämaaliset kotivoitot.
  3. Everton - WBA: Everton on todella isoissa ongelmissa. WBA sen sijaan on piristynyt huomattavasti, kun Tony Pulis saapui seuran peräsimeen. Vaikka Everton on laadukkaampi ja kotikentällään ottelun selvä suosikki, ei ottelusta voi povata isännille ainakaan helppoa. WBA:n venymiset kaikissa muodoissa ovat todella maukkaita peli-ideoita. 

Moniveto 7: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Bologna - Perugia

Koti

0,1,2

Vieras

0,1

2

Nancy - Orleans

Koti

1,2,4

Vieras

0,1

3

Everton - WBA

Koti

0,1,2

Vieras

1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 43,20€