Eilinen Chelsea meni putkeen, mutta muuten kaikki jäikin enemmän tai vähemmän kauaksi. Tänään nostetaan esiin muutama mielenkiintoinen kohtaaminen. 

Lyon - Montpellier: Lyon on pelannut todella vahvasti varsinkin kotikentällään. Isäntäjoukkue on materiaalin puolesta laadukkaampi ja vahvan kotiedun myötä ottelun selvä suosikki. Varsin osuvasta kotivoitosta tarjotaan kelpo kerrointa, joka kelpaa illan pankiksi. 

Elche - Sevilla: Sevilla on vahvistunut täksi kaudeksi ja myös pelannut sillä tasolla, mitä odottaa sopi. Vierasjoukkue on materiaalin puolesta lähes ylivertainen. Vaikka Elche osaa puolustaa hyvin, toteutuu Sevillan vierasvoitto useammin kuin kerran kahdesta. 

Villareal - Almeria: Villareal on kerännyt viime aikoina hyvin pisteitä, mutta myös vastukset ovat olleet kehnoja. Keltainen Sukellusvene ei kuitenkaan pelillisesti ole päässyt parhaimmilleen. Maaottelutauon jälkeiset ottelut ovat aina pieniä kysymysmerkkejä ja tässä kohteessa haisee ison yllätyksen paikka. Pelataan vieraita tasoituksella, jolloin myös tasapeli kelpaa osumaan!

Pitkävetovihjeet sunnuntai 19.10.2014

Pommi

operaattori poistettu >>

Villareal (-1) - Almeria1x2

2

3,35

22:00

Pankki
operaattori poistettu >>

Elche - Sevilla1x2

2

1,95

20:00

Varma
operaattori poistettu >> Lyon - Montpellier 1x2 1 1,72 22:00

Lyödään Lyon pankkiiriksi, jonka kautta suora rivi sekä tuplat! 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Kertoimet ovat vihjeen kirjoitushetkeltä ja saattavat vaihtua.