1. Tappara – HPK: Ottelussa on oma erityislatauksensa viime viikkoisten tapahtumien johdosta. Tappara lähtee silti selvänä suosikkina otteluun kotihallissaan. Kerhon viimeistelytaitoon ei löydy suurta luottamusta, vaikka nyt kolme voittoa on peräjälkeen tullutkin, sillä Tappara on äärimmäisen vahva puolustamaan. Peliprosenttien puolesta varsinkin Kerhon nolla kiinnostaa paljon!

  2. TPS – JYP: Kuten useasti näillä palstoilla mainittua; JYPin uusi päävalmentaja Marko Virtanen on muuttanut hurrikaaniryhmän pelitapaa selvästi aktiivisempaan suuntaan. Tätä myötä JYP on huomattavasti viime vuosia runsasmaalisempi joukkue. TPS on pahassa sillassa, eikä edellisestä kymmenestä ottelusta ole tullut kuin yksi voitto. Pelijakauman puolesta JYPin menestykset ovat huomattavasti kiinnostavampia, ja jos TPS:n puolustuskonsepti sattuisi taas vaihteeksi romahtamaan, napataan mukaan pari JYPin suurempaakin voittoa.

  3. Kärpät – Lukko: Kärpät on koti- ja materiaaliedun puolesta selvä suosikki, mutta Lukko osaa puolustaa omaa aluettaan, eikä runsasmaaliset kotivoitot ole todennäköisiä. Peliprosenteissa puolen Suomen Kärpät ovat luonnollisesti saaneet kohtuuttoman kannatuksen, joten niukemmat kotivoitot ja vierasmenestykset nostetaan peleihin.

Moniveto 5: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Tappara - HPK

Koti

2,3

Vieras

0,1

2

TPS - JYP

Koti

1,3

Vieras

2,3,5,6

3

Kärpät - Lukko

Koti

1,2,3

Vieras

0,1,3

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 57,60€