Veikkaus tarjoaa 50 000€ lisärahaa MM-karsinta supermonivetoon, joten jättipanokset ovat pelissä sekä itse peleissä että rakkailla vedonlyöjillämme.

  1. Romania – Kreikka: Kreikka lähti avausosassa hakemaan rohkeasti voittoa hyökkäyspelin kautta ja taktiikka myös onnistuis täydellisesti, kun helleenit naarasivat 3-1 voiton. Vierasmaali pitää Romanian toiveet MM-kisapaikasta elossa, mutta kova tulee olemaan savotta, sillä Kreikka osaa puolustaa äärimmäisen hyvin. Nyt vieraat voivat nojata täysin omaan vahvuusalueeseensa ja vaikka Romanian on pakko hyökätä alusta asti, en odota ottelusta suurta maalijuhlaa. Runsasmaaliset tulokset sekä Kreikan voitot ovat ylipelatut, joten parhaat peli-ideat löytyy vähämaalisista tuloksista sekä Romanian maalin voitoista.

  2. Kroatia – Islanti: Islanti oli avausosassa ottavana osapuolena, mutta taisteli 0-0 tasapelin. Kroatia tullee kotikentällään hallitsemaan selvästi kenttätapahtumia ja lähtee selvänä suosikkina otteluun. Jos Islannin puolustus pettää alussa, voidaan nähdään todella avointa peliä, mutta lähtökohtaisesti ottelussa jäädään pieneen maalimäärään. Parhaat peli-idea löytyy vähämaalisista tuloksista.

  3. Ruotsi – Portugali: Ruotsi koki 1-0 tappion avausosassa. Kolmannessakin supermonivedon kohteessa runsasmaaliset tulokset ovat saaneet aivan liikaa kannatusta; vaikka vastakkain on kaksi hyökkäysvoittoista joukkuetta, ei Ruotsi saa missään tapauksessa päästää ottelussa vierasmaalia. Portugalille riittää tasapelit sekä useimmat maalin tappiotkin jatkoon, joten tuskin vieraatkaan lähtevät peliä avaamaan. Ruotsin kotietu tasoittaa Portugalin materiaalisen edun ja lähtökohdat otteluun ovat ympäripyöreät.

  4. Ranska – Ukraina: Hankalin monivedon kohteista! Ukraina jysäytti kotonaan 2-0 voiton Ranskasta upean esityksen jälkeen. Näin Ranskan on pakko lähteä hyökkäämään ottelussa, mutta toisaalta se taas ei saa päästää missään nimessä vierasmaalia. Ranska on materiaalin ja kotiedun puolesta jättisuosikki voittamaan ottelun, varsinkin kun Ukrainalle kelpaa maalin tappiot sekä useimmat kahden maalin tappioista jatkopaikkaan.

Supermoniveto 6: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Romania - Kreikka

Koti

1,2

Vieras

0,1

2

Kroatia - Islanti

Koti

0,1,2

Vieras

0,1

3

Ruotsi - Portugali

Koti

0,1,2

Vieras

0,1

4

Ranska - Ukraina

Koti

0,1,3

Vieras

0,1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e