1. Romania – Kreikka 1xKreikka voitti avausosan 3-1 kotonaan, joten sille käy tänään maalin tappiotkin. Peliprosentit ovat aivan liian vierasmyönteiset, kun otetaan koti- ja motivaatioetu huomioon. Vierasvoitto ei mahdu mitenkään kupongille.

 2. Kroatia – Islanti 1xEnsimmäinen osaottelu päättyi 0-0 lukemiin. Tasapelikin veisi näin Islannin vähintään jatkoajalle, tasapelin maalin kanssa veisi Islannin MM-kisoihin, mikä olisi sensaatio. Noin 300 000 asukkaan Islannin jättipaukku otetaan mukaan kupongille. Vaikkakin Kroatia on selvä suosikki kamppailuun, on 78% pelikannatus hieman liikaa.

 3. Ruotsi – Portugali 1xEnsimmäinen osaottelu päättyi Portugalille 1-0. Materiaaleissa on hyvin vähän eroa ja Ruotsin kotietu tekee lähtökohdista ympäripyöreät. Portugalille kaiken lisäksi käyt ottelusta myös tasapelit ja maalintappiollakin Portugali on vähintään jatkojalla: vierasvoitto ei mahdu kupongille.

 4. Ranska – Ukraina 1Ukraina mösäytti 2-0 lukemat avausosassa. Näin vieraille käy tänään maalin tappiot ja kahdenkin maalin, jos Ukraina saa itse vierasmaalin aikaiseksi. Ranska on kotonaan selvä suosikki ja kun vieraille kelpaa myös niukat tappiot ei tässä kohteessa ole muita vaihtoehtoja kuin lyödä ykkönen varmaksi.

 5. Englanti – Saksa 12Englanti on varmasti sisuuntunut verivihollista Saksaa vastaan, kun edellisottelussa tuli kotikentällä takkiin Chileltä 0-2. Saksa myös lepuuttanee avainmiehistöään. Hieman varioidulla kokoonpanollakin Saksa on ottelun niukka suosikki, mutta Englannin alipelattu (23%) kotivoitto nostetaan mukaan lapulle.

 6. Norja – Skotlanti 12Norja lähtee otteluun kotiedun myötä suosikkina, mutta ei materiaaleissa sen suurempaa eroa ole. Norjan peli ei ole vakuuttanut pitkään aikaan ja suosikin voitolle on hyvä hakea maistuva (19%) varmistus.

 7. Itävalta – USA 1HUHHUH MIKÄ KOHDE! USA ei missään nimessä ole mukana parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Itävalta on laadukas kokonaisuus ja kotimantereella se lähtee otteluun selvähkönä suosikkina. Kotivoitto on noin parikymmentä pinnaa alipelattu (30%) ja se lyödään varmaksi!

 8. Hollanti – Kolumbia 1x2Hollanti ei pelaa parhaalla kokoonpanollaan, joten Kolumbialla on mahdollisuudet yllättää. Kotivoitto on julmasti ylipelattu, joten otetaan kaikki mahdolliset varmistukset mukaan.

 9. Puola – Irlanti 1Puola on täynnä laadukkaita pelaajia ja se lähtee otteluun suosikkina. Kotikentällään isännät ovat varmasti huippumotivoituneita voittamaan, joten pidetään Puolan voitto varmana.

 10. E-Afrikka – Espanja 2 Espanja ei pelaa parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan, mutta se itse asiassa vain puoltaa vieraiden voittoa. Espanjan B-maajoukkuekin olisi E-Afrikan vastaavaa laadukkaampi, mutta myös paljon A-maajoukkuetta motivoituneempi. Nuoret tähdet janoavat antaa näyttöjä MM.-kisoihin ja E-Afrikka saanee tylyn löylytyksen tänään.

 11. Belgia – Japani 1Belgia on Japania laadukkaampi kokonaisuus ja lähtee otteluun selvänä suosikkina. Lukuisia Euroopan huippupelaajia sisältävä Belgia on saanut maajoukkueessa myös yhteispelinsä tänä vuonna kuosiin ja Japanin voittoa on vaikea nähdä.

 12. Brasilia – Chile 1x2Panoksettomassa ottelussa Brasilia on suosikki paremmalla materiaalillaan, mutta ei peliprosenttien mukainen (75%). Chile on jo pelannut tasan Espanjan kanssa ja voittanut Englannin, joten ei Brasilian kaataminen ole joukkueelle mikään mahdottomuus.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 5

#

Kohde

1

X

2

1.

Romania - Kreikka

1

X

 

2.

Kroatia - Islanti

1

X

 

3.

Ruotsi - Portugali

1

X

 

4.

Ranska - Ukraina

1

X

 

5.

Englanti - Saksa

1

 

2

6.

Norja - Skotlanti

1

 

2

7.

Itävalta - USA

1

 

 

8.

Hollanti - Kolumbia

1

X

2

9.

Puola - Irlanti

1

 

 

10.

E-Afrikka - Espanja

 

 

2

11.

Belgia - Japani

1

 

 

12

Brasilia - Chile

1

X

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 28,80€Minivakion kanssa yhteensä 32,00€