1. Arsenal – Bayern: Molemmat kärsivät hyökkäyspään loukkaantumisista, jotka vaikuttavan ottelun maaliodotusarvoon. Bayern on aivan hurjassa iskussa jälleen kerran, kun taas Arsenalilla on ollut vaikeampaa. Vieraissakin Bayern on selvähkö suosikki, mutta vähämaaliset voitot kiinnostavat runsasmaalisia enemmän.

    Lue myös kattavampi ennakko & muut pelivihjeet otteluun tästä!

  2. Milan – At. Madrid: Milan on itsevarmempi ja tiiviimpi kokonaisuus Clarence Seedorfin alaisuudessa. Atleticolla sen sijaan on pieni laskukausi menossa. Vieraat ovat materiaaliltaan parempi ja vieraissa niukkoja suosikkeja, mutta ei Milanin kotivoitto olisi mikään jättipommi. Peliprosenteissa ei ole mitään erikoista, joten isketään vähämaaliseksi ennakoitavaan otteluun peruslukemat.

    Lue myös kattavampi ennakko & muut pelivihjeet otteluun tästä!

  3. Nottingham – Leicester: Leicester on dominoinut Championshipia koko kauden. Peräti seitsemän pisteen sarjajohdossa matkaavat ketut ovat hävinneet edellisestä kymmenestä ottelustaan vain yhden – Stokelle FA-cupissa. Myös Nottingham kuuluu noususta taisteleviin joukkueisiin ja on kotonaan äärimmäisen vahva. Isännät pelasivat kuitenkin sunnuntaina FA-cupia Sheffieldin vieraana (häviten 3-1), joten lepo- ja materiaaliero on vierailla ja ketut lähtevät niukkoina suosikkeina kamppailuun.

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Arsenal - Bayern

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

2

Milan – At. Madrid

Koti

0,2

Vieras

0,1,2

3

Nottingham - Leicester

Koti

0,1,2

Vieras

1,2

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 43,20€