1. Suomi – Venäjä: Lähtökohdat ovat selvät: Suomen valmennus ja yhteistyön jääkiekko, vastassaan Venäjän loputon yksilötaito. Venäjä ei ole näyttänyt vielä hetkeäkään kisoissa joukkueelta. Vaikka Leijonat ovat altavastaajia, ei ole mitenkään sanottua, että Venäjä saa yhtäkkiä käännettyä Pepsi-vaihteen jääkiekkoon vaadittaville kierroksille. Suomi esitti Kanadaa vastaan hyvää peliä ja maalivahtiosasto pystyy pitämään Venäjän tähdet vähissä maaleissa. Luvassa on luultavasti hyvin vähämaalinen ja tiukka kamppailu.

  2. Kanada – Latvia: Kanada ei millään lailla vakuuttanut alkulohkon otteluissa, mutta materiaali joukkueella on ylivertainen. Latvian KHL-painotteinen joukkue jatkoi upeita otteitaan ja yllätti monet kaatamalla Sveitsin karsintaottelussa 1-3. Isolla jäällä latvialaispelaajat ovat kuin kotonaan, joka antaa huomattavan edun altavastaajalle. Loppujen lopuksi vaahteralehdet ovat kuitenkin aivan liian kova vastus.

  3. USA – Tshekki: Tshekki pääsi salama-alulla johtoon Slovakiaa vastaan, meinasi munia koko ottelun, mutta hoiti sen lopussa 3-5. USA on ollut tähän mennessä kisojen vakuuttavin joukkue. Jenkit ovat käyttäneet äärimmäisen tylysti maalipaikkansa, eikä aggressiivinen ryhmä jätä vastustajaa hetkeksikään rauhaan. Materiaaliero on selvästi USA:n puolella, eikä muu kuin Tshekki-molari Ondrej Pavelecin jumalainen (= Antti Raanta-moodi) voi viedä Tshekkiä välieriin.

Moniveto 5: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Suomi - Venäjä

Koti

1,2,3

Vieras

0,1,4

2

Kanada - Latvia

Koti

4,5,6

Vieras

1,2

3

USA – Tshekki

Koti

4,5,6

Vieras

1,3

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 64,80€