1. Tottenham – Fulham: Käsittämätöntä kyllä, mutta Spursilla on edelleen ohuet saumat UCL-paikkoihin. Todennäköisemmin joukkue taistelee kuitenkin kuudennesta sijasta ManU:n kanssa. Fulham sen sijaan on enää kahden pisteen päässä putoamisviivasta kaadettuaan sekä Norwichin että Villan edelliskierroksilla. Isäntien puolustus on ollut niin pahasti sekaisin viime aikoina, että runsasmaalinen ottelu ei olisi yllätys. Laadukkampi Spurs on kotikentällään selkeä suosikki, mutta motivoituneemman sekä kovavireisen vierasjoukkueen yllätykset maistuvat lapulle.

  2. Aston Villa – Southampton: Villa on neljän ottelun tappioputkessa ja ajautumassa keskelle putoamistaistelua. Vierasjoukkue on laadukkaampi ja kamppailun niukka suosikki. So'tonilla ei ole enää suurempaa panosta loppukaudessa, joten otteet saattavat loppukauden heitellä.

  3. Chelsea – Sunderland: Chelsea on laadukkaampi joukkue ja kotikentällään jättisuosikki. Pelkkä vierasmaali olisi pieni yllätys. Isäntien keskittymistä tuskin häiritsee ensi viikon Mestarien liigan välierä, sillä myös mestaruuskamppailu käy kuumana, eikä pistemenestyksiin ole varaa.

Moniveto 5: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Tottenham - Fulham

Koti

1,2,3

Vieras

1,2,3

2

Aston Villa - Southampton

Koti

0,1,2

Vieras

1,2,3

3

Chelsea - Sunderland

Koti

1,2,3

Vieras

0

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 48,60€